Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 20 mrt 2019

Fan stopt Deadpool alvast in Avengers: Endgame

Gisteravond kwam het nieuws naar buiten dat de deal tussen The Walt Disney Company en Fox rond is. Oftewel, Marvel heeft X-Men en Deadpool in handen.

Avengers: Endgame en Deadpool

Geruchten wijzen al voorzichtig op een The Avengers vs. X-Men film. Maar ja, dat gaat nog wel even duren. Zeker voor het komende jaar staan de plannen al vast.

Ach, gelukkig hebben we nog creatieve fans die geen geduld hebben. Dan hebben we het over de YouTuber Mightyraccoon! Hij heeft Deadpool alvast in de nieuwste trailer voor Avengers: Endgame verwerkt.

😎Check ook: Laatste kans op Netflix: de 47 films en series die verdwijnen

De hilarische superheld levert niet alleen scherp commentaar, maar verschijnt ook op verschillende plekken in de trailer zelf. Sterker nog, hij vervangt geregeld de Avengers.

Het resultaat is een hilarische video, die daarnaast ook getuigt van een knap staaltje bewerk-skills. Soms zit Deadpool er zo naadloos in verwerkt, dat het lijkt alsof Disney vanaf het begin al plannen had voor de grofgebekte mutant.

Maar nee, voor het echte Deadpool-werk onder de vlag van The Walt Disney Company zul je nog even geduld moeten hebben. Acteur Ryan Reynolds vierde de deal alvast op Twitter.

Reageer op artikel:
Fan stopt Deadpool alvast in Avengers: Endgame
Sluiten