Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 28 mei 2018

Deadpool-ster Ryan Reynolds wil cross-over met deze Marvel franchise

Veel mensen vroegen zich af waarom Deadpool eigenlijk nooit te zien was in andere Marvelfilms zoals bijvoorbeeld het recente Avengers: Infinity War. Hier zijn echter enkele goede redenen voor. Naast dat we dit hieronder voor je zullen uitleggen hebben we ook nieuws omtrent een potentiële cross-over welke ondanks deze redenen toch plaats zou kunnen vinden.

Iedere Marvelfan is op de hoogte van het zogeheten Marvel Cinematic Universe (MCU) dat meer dan 18 films aan elkaar linkt. Mocht dit echter nog onbekend voor jou zijn dan kun je hier een opfrisser krijgen. In deze films zijn vaak meerdere superhelden te zien, maar opvallend was dat Marvel antiheld Deadpool ondanks zijn populariteit in geen een van deze films zijn entree maakte.

Ryan Reynolds Marvel Cross-over

Dit komt echter omdat Deadpool in tegenstelling tot bijvoorbeeld Captain America of Iron Man geen deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe, waardoor hij er simpelweg niet thuishoort. Daarnaast zou Disney (dat verantwoordelijk is voor het MCU) ook niet het recht hebben om het personage van Deadpool in hun films te gebruiken.

De reden hiervoor is omdat Disney slechts een gedeelte van Marvel in handen heeft. Met het MCU beschikken ze weliswaar over een groot deel, maar de rechten van X-men en daarbij ook Deadpool liggen bij Fox. Wel heeft Disney al een tijdje plannen om ook dit gedeelte over te kopen. Als Disney over een tijdje ook die rechten in haar bezit heeft, dan zou Deadpool zomaar ineens de vierde Avengers film kunnen binnenwandelen.

Ryan Reynolds wil cross-over

Het lijkt erop dat vertolker Ryan Reynolds dit ook wel ziet zitten, gezien een recente reactie op Twitter. De acteur reageerde namelijk op een bericht van James Gunn, de regisseur van Guardians of the Galaxy. De filmmaker feliciteerde het team achter Deadpool 2, waarop Reynolds een cross-over voorstelde.

Daarna gaf Gunn weer aan het ook te zien zitten. Natuurlijk kan het ook als grap bedoeld zijn, maar de kans is dus aanwezig dat een dergelijke film er gaat komen.

Reageer op artikel:
Deadpool-ster Ryan Reynolds wil cross-over met deze Marvel franchise
Sluiten