Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Uncategorized 19 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze simlockvrije refurbished iPhone X scoor je nu met 61% korting!

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar hoef je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan hebben we een mooi deal voor je. Bij Groupdeal vind je nu de razendsnelle iPhone X 64GB met gratis hoesje en tempered glass voor een zeer scherpe prijs.

De iPhone X verscheen eind 2017, maar is nog steeds een uitstekende telefoon. De toestellen van iPhone staan erom bekend dat ze lange tijd mee kunnen gaan, en dit model is daarop zeker geen uitzondering. Daarnaast doet hij ook qua specificaties niet onder voor duurdere smartphones die later zijn verschenen. Als je niet iemand bent die altijd het nieuwste wil hebben, dan is deze iPhone X dus zeker een uitstekende keuze.

Simlockvrije iPhone X met korting

Het toestel dat je krijgt is echter niet helemaal nieuw, maar refurbished. Toch mag je ‘em zeker niet afdoen als een tweedehandsje. Deze iPhone X is B-grade refurbished. Dit betekent dat hij op vijftig punten getest is door robots. Je hebt dus de zekerheid dat je een 100% functionele iPhone X thuis krijgt. Daarnaast heb je ook nog gewoon twee jaar garantie.

iPhone X simlockvrij deal korting
Nog steeds een prachtig toestel (Afbeelding: Unsplash / Ben Kolde)

Hij is dus zo goed als nieuw. Dat geldt ook voor de buitenkant, want B-grade betekent dat het scherm geen of enkel minimale gebruikerssporen bevat. Ook heeft hij een antibacteriële behandeling gehad en is hij voorzien van de meest recente iOS-update. Tot slot is hij ook nog simlockvrij. Dit betekent dat je gewoon je oude simkaart (mits het een nano simkaart is) kunt gebruiken.

Sla je kans bij Groupdeal

Om je nieuwe iPhone X in topvorm te houden, krijg je er van Groupdeal ook nog een gratis hoesje en tempered glass bij. Zo is het toestel van alle kanten goed beschermd en ga je er gegarandeerd nog lang plezier aan beleven. Genoeg moois dus, en dat krijg je ook nog eens voor een scherpe prijs. Bij Groupdeal betaal je voor deze simlockvrije refurbished iPhone X nu slechts 349,99 euro. Meer weten of direct bestellen klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!