Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 15 maart 2019

De leukste deals van Mediamarkt, Bol.com en Coolblue: week 11

#6 Philips SpeedPro draadloze dweil en stofzuiger

Met deze handige Philips SpeedPro Max Aqua FC6903/01 dweil en stofzuiger in een is het schoonmaken van de vloer een fluitje van een cent. De krachtige steelstofzuiger zorgt ervoor dat je de vloer binnen no-time schoon hebt. Dit komt ondermeer omdat de zuigmond niet alleen aan de voorkant zuigt, maar 360 graden open is, zodat je ook direct aan de zijkant van de stofzuiger en aan de achterkant stofzuigt. Dit bespaart echt tijd.

Ook hoef je na het stofzuigen niet meer aan de slag met een emmer sop en een dweil. ALs je namelijk wilt dweilen vul je gewoon het waterreservoir met een sopje en plaats je het dweilmondstuk bij het zuigmondstuk. Zo kun je tegelijk stofzuigen en dweilen. Het enige wat jij achteraf hoeft te doen is het waterreservoir, samen met de dweil, omspoelen en te drogen hangen. Heb je meer water nodig om een hardnekkige vlek van de vloer te boenen? Geen punt, met de aquaboost knop kun je zoveel water/sop los laten als jij nodig hebt.

Ook fijn, het is een steelstofzuiger, dus hij neemt weinig ruimte in als je niet hoeft te stofzuigen of te dweilen. Ga jij net zo van dit gemak genieten als de tevreden gebruikers die een recencie achterlieten?

De Philips SpeedPro Max Aqua FC6903/01 dweil en stofzuiger in een is nu te koop voor € 499,99 bij Coolblue

 Philips SpeedPro Max Aqua FC6903/01 dweil en stofzuiger in een

 

 

Reageer op artikel:
De leukste deals van Mediamarkt, Bol.com en Coolblue: week 11
Sluiten