Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 20 dec 2018

That’s no moon: het is de nieuwe Death Star piek voor je kerstboom

De Death Star is misschien niet het beste item uit de Star Wars saga om de kerstsfeer weer te geven, maar echte Star Wars fans worden er desalniettemin doorgaans toch erg happy van. Tenminste, dat is wat Hallmark gedacht moet hebben, toen ze besloten er een piek van te maken voor je kerstboom. Wij zouden er persoonlijk inderdaad happy van worden om hem bovenop de kerstboom te zien pronken met zijn snode plannetjes.

Death Star met lichtjes en geluidseffecten

De feestelijk Death Star heeft een diameter van 16 centimeter en op de site wordt beloofd dat hij je niet zal opzwelgen met zijn tractor beam. Sommigen zullen dat misschien jammer vinden, maar wat hij wel zal doen is je aandacht vangen met zijn awesome lichtjes en geluidseffecten. Via de afstandsbediening kun je de lichtjes aandoen en gaan voor de goede oude Imperial March of de wat toepasselijkere Imperial March om de komst van Darth Vader aan te kondigen.

Death Star piek

Niet per se voor je kerstboom

Natuurlijk hoef je hem niet per se als piek te gebruiken, maar kun je hem gerust ook gewoon het hele jaar door in je kamer neerzetten om af en toe voor wat extra Star Wars sfeer te zorgen. Mocht je in ieder geval ook blij worden van een Death Star, kun je het ruimtestation bestellen via Hallmark voor omgerekend 88 euro. Helaas versturen ze hem niet naar Nederland, maar in dit artikel kun je lezen hoe je dat lekker toch voor elkaar krijgt. Hij komt dan waarschijnlijk niet op tijd voor kerst aan, maar volgend jaar kun je er dan een waar Star Wars kerstfeest van maken.

Volgend jaar wordt het sowieso leuk voor Star Wars fans, want dat komt ook de nieuwe live action serie The Mandalorian. En inmiddels is nu ook de volledige cast van de serie bekend.

Hallmark

Reageer op artikel:
That’s no moon: het is de nieuwe Death Star piek voor je kerstboom
Sluiten