Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 jan 2020

Belachelijk goedkoop: Death Stranding nu voor een prikkie te halen!

Dit voorjaar is een beetje rustig qua grote gamereleases. Gelukkig is er vorig jaar veel moois verschenen en zijn er vast nog veel games die je nog niet hebt gespeeld. Eén van de grote titels is Death Stranding.

De game verscheen eind vorig jaar en is een zeer aparte titel. Er zijn gamers die Death Stranding helemaal fantastisch vinden, terwijl anderen afhaken. Wellicht dat je hebt zitten twijfelen over de game en kan deze nieuwe prijs je helpen. Hij is nu namelijk voor 25 euro te koop.

Death Stranding voor een spotprijs

En ja, we kunnen er niet omheen, dat is gewoon een hele goede deal. De game is te koop bij de Mediamarkt. Die houden nu de zogenaamde BTW-dagen, maar daar vallen games niet onder. We hadden eigenlijk dus geen aanbieding verwacht, maar nu is de game toch maar liefst 35 euro dan zijn standaard adviesprijs van 59,99 euro. En het is bovendien behoorlijk snel dat de game een prijsdaling heeft gekregen. Death Stranding verscheen namelijk begin november en is dus nog maar net twee maanden oud.

Death Stranding
Death Stranding Bron: PlayStation

Is de game dan slecht en verkoopt hij niet? Dat eerste is zeker niet het geval. In onze review waren we behoorlijk enthousiast over de game. Het is een game van Hideo Kojima, die je voornamelijk kent van de Metal Gear Solid-serie. Net als bij die games is Death Stranding een titel die voornamelijk draait om het verhaal. De game neemt je mee naar een grauwe toekomst, waar de wereld door diverse evenementen in puin ligt. Het is aan jou als Sam Bridges om de overlevenden van de Verenigde Staten met elkaar te verbinden. De game maakt gebruik van diverse bekende acteurs als Norman Reedus en Mads Mikelsen die de game van hun gelijkenis en stem hebben voorzien.

De game is exclusief beschikbaar voor de PlayStation 4 en nu dus goedkoop te scoren.

Reageer op artikel:
Belachelijk goedkoop: Death Stranding nu voor een prikkie te halen!
Sluiten