Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 okt 2019

Death Stranding launch trailer is bijzonder, maar vooral erg lang

Op 8 november is het zover. Dan verschijnt de game Death Stranding, het nieuwe avontuur dat gemaakt is door Metal Gear Solid-ontwikkelaar Hideo Kojima.

Morgenochtend om 9 uur kun je op deze website lezen wat wij van de game vinden. Vandaag hebben we de launch trailer van de game, die vooral erg lang is.

De Death Stranding launch trailer

Het knappe aan deze launch trailer is dat hij ondanks de lengte van de trailer nog steeds niet helemaal duidelijk maakt wat de game Death Stranding precies is. Dat is echt iets waar je achter moet komen door hem te gaan spelen. In de trailer krijgen we een mix tussen cinematische scenes en wat gameplay voorgeschoteld. Ook is er ruimte voor muziek die in de game een belangrijke rol speelt. Hij is bijna acht minuten lang en hieronder kun je hem bekijken.

Death Stranding neemt je mee naar de Verenigde Staten van de toekomst. Een toekomst die overigens niet al te best is. De mensheid is zo goed als uitgeroeid. Zij die nog in leven zijn krijgen te maken met een soort spookachtige wezens en kunnen daardoor niet heel erg goed naar buiten toe. Alsof dat nog niet lastig genoeg is, zorgt de regen in de wereld er voor dat alles dat ermee in aanraking komt veroudert. Jij gaat in die wereld aan de slag als Sam en hebt de nobele taak op je genomen om de mensheid weer bij elkaar te brengen. Dat doe je voornamelijk door pakketjes naar bepaalde plekken te brengen.

Unieke game

Dat klinkt wellicht een beetje gek, maar je moet zelf gaan ervaren hoe dat gaat zijn wanneer je de game zelf speelt. Ik ben persoonlijk heel erg benieuwd naar hoe anderen de game hebben ervaren. Wat dat betreft is het aan te raden om echt meerdere reviews te lezen. Death Stranding zelf komt op 8 november uit en is dan exclusief verkrijgbaar op de PlayStation 4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Death Stranding launch trailer is bijzonder, maar vooral erg lang
Sluiten