Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 sep 2019

Death Stranding krijgt een speciale PlayStation 4 Pro

Death Stranding is één van de belangrijke games voor de PlayStation 4 van dit najaar. Het is een titel die gemaakt wordt door Metal Gear Solid-ontwikkelaar Hideo Kojima en zijn team. Op 8 november moet de game uitkomen en als ik heel eerlijk ben, is het nog altijd een game die moeilijk is om uit te leggen, maar tegelijkertijd is het ook een titel die me zeer intrigeert. Mocht je ook uitkijken naar de game, maar nog geen PlayStation 4 Pro in huis hebben staan, dan kun je nu twee vliegen in één klap slaan met een speciale bundel.

Death Stranding PlayStation 4 Pro

De nieuwe bundel bestaat uit een PlayStation 4 Pro met 1TB opslagruimte. Het gaat om een special variant met een wit-zwarte PlayStation 4 met op de bovenkant afdrukken van handen zoals je dat ook in de game tegenkomt. Het is wat dat betreft een spelcomputer die nogal apart is en wellicht niet helemaal past in een woonkamer. Maar voor een gamekamer is het wel een tof geheel. Hieronder een video waarin de bundel wordt geïntroduceerd.

Naast de speciale PlayStation 4 Pro krijg je ook een Dualshock 4 controller die past bij de game, maar tegelijkertijd ook wel wat opvallend is qua kleur. Het is namelijk dezelfde soort gele kleur als de BB Pod in de game, waar een baby in zit. Op die manier heb je het gevoel dat je de BB Pod zelf in je handen hebt. Daarnaast krijg je natuurlijk ook de game Death Stranding in zijn Bluray-verpakking. Dus geen downloadcode, wat wel fijn is. De bundel moet tegelijkertijd met de game worden uitgebracht op 8 november.

PlayStation 4 Pro
De Bundel (Bron: Sony)
Death stranding
De controller (Bron: Sony)

Op het moment van schrijven is de PlayStation 4 Pro nog niet bestellen, maar dat zal waarschijnlijk wel snel gebeuren. Wil je de game Death Stranding scoren? Dan kun je hier terecht. En wanneer je meer wilt lezen over gaming, dan hebben we hier onze handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Death Stranding krijgt een speciale PlayStation 4 Pro
Sluiten