Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 aug 2019

Death Stranding toont twee nieuwe personages

Death Stranding is de nieuwe game van ontwikkelaar Hideo Kojima. De beste man was jarenlang verantwoordelijk voor de Metal Gear Solid-reeks. Na het vijfde deel werd hij weggestuurd bij Konami en begon hij zijn eigen studio. De eerste game die hij uitbrengt is Death Stranding. Een game waarvan we tot nu toe eigenlijk geen bal van begrijpen. De verschillende trailers van de game tonen vooral veel onbegrijpelijke dingen. Op de Gamescom heeft de ontwikkelaar een aantal nieuwe dingen laten zien, die iets meer te begrijpen zijn.

Nieuwe beelden Death Stranding

Ten eerste hebben we twee korte video’s gezien die twee verschillende personages in de spotlight zet. Ten eerste heb je het personage Mama, welke gespeeld wordt door Margaret Qualley. Deze actrice ken je wellicht van The Leftovers. In de trailer krijg je iets meer duidelijkheid over haar bond met het hiernamaals. Het is nog steeds vaag, maar de conversatie is wel interessant.

In de tweede video zien we Deadman, een rol van regisseur Guillermo del Toro. Hij lijkt een soort van wetenschapper te zijn die het hoofdpersonage helpt te begrijpen hoe zijn baby werkt die hij overal mee naar toe sleept en bepaalde dingen kan laten doen. Again, het blijft nog altijd vaag, maar dat zal het waarschijnlijk blijven tot na de release van Death Stranding.

Tot slot hebben we ook een stuk gameplay van Death Stranding mogen aanschouwen. Volgens de ontwikkelaar is het nog maar een klein gedeelte van de uiteindelijke onthulling. Dat laatste moet gaan gebeuren op de Tokyo Game Show, welke volgende maand wordt gehouden. Dat gezegd hebbende is de video behoorlijk lang en zie je iets meer van de grote omgeving en wat je daar in kunt gaan doen.

Death Stranding zelf verschijnt op 8 november en is dan te spelen op de PlayStation 4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Death Stranding toont twee nieuwe personages
Sluiten