Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 mei 2019

Death Stranding Trailer toont langverwachte releasedatum

Death Stranding is de nieuwe game van Hideo Kojima. De beste man ken je waarschijnlijk van zijn werk aan de Metal Gear Solid-serie. Toen hij bij ontwikkelaar Konami wegging, begon hij zijn eigen studio en werd al snel duidelijk dat zijn nieuwe game Death Stranding zou gaan worden. Een titel met bekende acteurs als Norman Reedus, Mad Mikelsen en Tommie Earl Jenkins. Maar ook een titel die erg vaag is en waarvan we bij elke trailer er minder van snappen. De nieuwe Death Standing trailer geeft iets meer inzicht, maar is tegelijkertijd nog altijd vaag.

Death Stranding Trailer

Het belangrijkste dat de Death Stranding trailer ons geeft? Een releasedatum. De game is vanaf 8 november te koop en verschijnt dan exclusief op de PlayStation 4. In de game maken we kennis met Sam Bridges, die rondreist in wat ooit de Verenigde Staten was. Sommigen proberen de wereld te redden voor wat het is, terwijl anderen dat juist willen voorkomen.

Naast de trailer die voor ons bedoeld is, is er ook nog een trailer voor de Japanse markt. Daarin zie je onder andere een gevecht met een baas en dat geeft je net een wat andere inzicht in de game.

Hideo Kojima zelf noemt Death Stranding een actiegame, maar gezien de vele cinematische momenten in de trailer kun je ook wel stellen dat het een game is waarbij het verhaal belangrijk is. Daarnaast is er zoiets als een alternatieve wereld, waarin het verleden tot leven komt. De trailer geeft je soms het gevoel dat je terecht komt in een veldslag van de Eerste Wereldoorlog. Kojima laat weten dat hij hoopt dat men door het spelen van de game het belang van connecties met andere mensen begrijpt. En ook dat is weer lekker vaag, zoals we van de beste man gewend zijn.

Hoe dan ook, het ziet er heerlijk uit, zoals je ook op de onderstaande screenshots kunt zien. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Death Stranding Screenshots

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Reageer op artikel:
Death Stranding Trailer toont langverwachte releasedatum
Sluiten