Nieuwe poster voor tweede seizoen Titans toont Deathstroke

Marvel mag dit jaar dan wel de box office domineren, maar dat betekent niet dat DC stil heeft gezeten. Er is namelijk een tweede seizoen van de populaire serie Titans gemaakt dat binnenkort zal verschijnen. Het spreekt voor zich dat we hierin een groot deel van de bekende personages zullen terugzien. Wij hebben alvast een recentelijk uitgebrachte poster die verklapt dat Deathstroke zijn intrede zal maken.

Nieuwe poster voor tweede seizoen Titans

Hoewel DC op het gebied van film een vrij rustig jaar heeft gehad zijn ze qua series vrij actief geweest. Zo verschijnt er binnenkort een tweede seizoen voor de populaire serie Titans op DC Universe, de eigen streamingdienst van DC.

Ter promotie is er alvast een poster vrijgegeven, waarop alle deelnemende helden te zien te zijn. Opvallend is dat ook de bekende DC slechterik Deathstroke erop staat. Hieronder kun je het zelf zien:

Titans
Bron: Warner Bros. Bron: Warner Bros.

Het is overigens niet de eerste keer dat Deathstroke, die bekend is van de Comics, in een serie verschijnt. Zo was hij ook al in Arrow te zien, waar hij gespeeld werd door Manu Bennett. In Titans zal het blijkbaar Esai Morales worden die de slechterik gaat vertolken.

Naast de bovenstaande poster werd er een tijdje geleden ook al een eerste voorproefje op het tweede seizoen vrijgegeven. Tevens zie je hieronder een kleine terugblik op het eerste seizoen:

Het tweede Titans seizoen zal vanaf 6 september op DC Universe te zien zijn.

Netflix?

Ondanks dat Titans in eerste instantie alleen op DC Universe te zien was kwam de serie begin dit jaar ook naar Netflix. De kans is daardoor groot dat ook het tweede seizoen over een tijdje via de populaire streamingdienst te zien zal zijn.

Mochten we meer te weten komen over een eventuele Netflix release van Titans dan kun je dat lezen in ons bijna dagelijks bijgewerkte Netflix overzicht.

 

Reageer op artikel:
Nieuwe poster voor tweede seizoen Titans toont Deathstroke
Sluiten