Het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare begint deze week

Afgelopen weekend kreeg je in Call of Duty: Warzone de mogelijkheid om tijdelijk een paar maps van Call of Duty: Modern Warfare te checken. Misschien smaakte dt wel naar meer. En deze week komt er ook meer.

Want ontwikkelaar Infinite Ward heeft laten weten dat het derde seizoen van Modern Warfare begint op 8 april. Dat geldt overigens ook tegelijkertijd voor Warzone, aangezien de Battle Pass van beide games aan elkaar is gekoppeld.

Het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare

Buiten de teaser van het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare weten we eigenlijk niet heel erg goed wat dit nieuwe seizoen ons gaat brengen. De ontwikkelaar zelf houdt de kaken stijf op elkaar en zal waarschijnlijk pas op het moment dat het seizoen echt begint met de plannen naar buiten komen. Bekijk hieronder de teaser in kwestie.

Tegelijkertijd heeft Infinty Ward niet echt een goede track record wanneer het aankomt om alle geheimen binnenhuis te houden. Eerder waren er al verschillende lekken, waaruit blijkt dat we in elk geval aan de slag kunnen gaan met twee nieuwe maps in de gewone multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare. Het zou gaan om de maps Backlot en Village die terug zouden keren in Modern Warfare. De eerste werd gelanceerd in Call of Duty 4 en de tweede kennen we uit de game Modern Warfare 3. Met name de eerste is wat mij betreft echt een klassieker en heb ik destijds belachelijk veel uur gespeeld. Het zou wat mij betreft tof zijn als deze terug gaat komen.

Verder zijn er uit het eerdere lek twee nieuwe wapens voor Modern Warfare opgedoken. Het gaat om de SKS Sniper en de Renetti Pistol. Verder zijn er twee nieuwe operators die je kunt vrijspelen, die Alex en Ronin genoemd worden. Kortom, het belooft een mooi seizoen te worden. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare begint deze week
Sluiten