Derde seizoen Castlevania verschijnt volgende maand op Netflix

In 2017 maakten we kennis met de serie Castlevania op Netflix. Het eerste seizoen kende slechts vier afleveringen, maar werd erg goed ontvangen. Daarom kwam een jaar later een tweede seizoen met acht afleveringen. En nu weten we wanneer het derde seizoen komt.

Daar hoeven we gelukkig niet heel erg lang op wachten. Het nieuwe seizoen van Castlevania op Netflix verschijnt op 5 maart en dan kun je gelijk alle afleveringen bekijken.

Derde seizoen Castlevania verschijnt op 5 maart

Dit werd door Netflix zelf op Twitter bekend gemaakt. Met die aankondiging werd er overigens niet heel erg veel informatie vrijgegeven. We moeten het momenteel toe met beloftes als meer mysterie, meer moor, chaos en vampieren. Nou ja, de vorige twee seizoenen waren erg goed, dus als het alleen al meer van hetzelfde is, dan zijn wij blij.

Heel erg veel weten we dus niet van het nieuwe seizoen, of hoeveel afleveringen het krijgt. Eind 2018 werd het nieuwe seizoen aangekondigd, dus de makers hebben veel tijd gehad om er iets van te maken. Het derde seizoen wordt gemaakt door dezelfde makers, waardoor ook Adi Shankar weer een belangrijke rol in het productieproces heeft te pakken. Deze beste man was verantwoordelijk voor het ontstaan van de serie. Als gevolg van het succes dat hij wist te pakken met deze Castlevania-anime, mocht hij ook aan de slag met een anime voor de game Devil May Cry.

De Castlevania-anime is gebaseerd op de Castlevania-gameserie, welke ten tijde van de NES zijn intrede deed en gemaakt is door Konami. De laatste jaren is het redelijk stil rondom de reeks, mede omdat Konami zich focust op andere bedrijfssegmenten dan gaming. Hopelijk zorgt de komst van de nieuwe spelcomputers voor een heropleving van de serie.

Reageer op artikel:
Derde seizoen Castlevania verschijnt volgende maand op Netflix
Sluiten