Betrouwbare leak onthult Samsung Galaxy S10 toestellen

Als alles volgens de planning gaat zou Samsung zijn nieuwe vlaggenschip line-up op 20 februari moeten onthullen. Maar zoals we weten duiken er ver voor die tijd altijd allerlei leaks op en ook de Samsung Galaxy S10 is daar geen uitzondering op. Er zijn natuurlijk al wat renders gelekt, maar nu worden we getrakteerd op beelden van Evan Blass, die toch wordt beschouwd als een redelijk betrouwbare tipster. Dit is wat we volgens de man van de toestellen kunnen verwachten.

Samsung Galaxy S10E, S10 en S10+

Blass postte op twitter gisteren een foto van alle drie de nieuwe toestellen. De smartphones zitten in een doorzichtige case en als bijbehorende tekst heeft Blass “Samsung Galaxy S10E, S10, and S10+ (L to R), encased” te zeggen. Doordat de smartphones naast elkaar zijn geplaatst, is goed te zien hoe ze verschillen in grootte. Helemaal links zouden we de Galaxy S10E vinden, welke de Lite versie zou moeten zijn. Daarnaast pronkt de standaard S10 en helemaal rechts hebben we het grootste toestel, namelijk de Galaxy S10+.

Samsung Galaxy S10 Evan Blass

Horizontale driedubbele camera

We zien dat de vlaggenschepen, in tegenstelling tot de Galaxy S9 toestellen, een horizontale cameramodule hebben gekregen. De S10E is uitgerust met een dubbele camera, terwijl de grotere toestellen trots overeind staan met een driedubbele camera. Op alledrie de toestellen zien we verder de discutabele Bixy knop. Verder is er helaas niet veel meer te zien en Blass lijkt verder ook geen niet meer over de toestellen kwijt te willen.

Uiteraard moet je alle leaks met een korreltje zout nemen en Blass geeft in een comment zelf al aan dat niks geconfirmeerd is totdat de lancering plaatsvindt. Die lancering zou dus op 20 februari plaats moeten vinden en in de tussentijd moeten we het doen met informatie die om de zoveel tijd opduikt. Onlangs konden we al genieten van een benchmark test van de Galaxy S10 chip, die korte metten maakt met de concurrentie.

 

@evleaks

Reageer op artikel:
Betrouwbare leak onthult Samsung Galaxy S10 toestellen
Sluiten