Geen Bluetooth speaker meer nodig: deze designer gadget versterkt je smartphone zonder electronica

Het geluid dat uit je smartphone komt is vaak vrij schel. Daarnaast is het maximale volume van het geluid vrij zacht, waardoor je eigenlijk altijd een speaker nodig hebt om je smartphone te versterken. Het versterken van het geluid van je smartphone kan echter ook op een andere manier, waar deze Urania iPhone Glass Holder goed gebruik van maakt.

Geen speaker nodig

Je kent misschien de handige DIY truc wel waarbij je je smartphone in een leeg glas plaatst. Dat versterkt het geluid van je smartphone aanzienlijk. Een gemakkelijke en goedkope oplossing voor wanneer je even geen Bluetooth speaker bij de hand hebt.

Er bestaan echter ook gadgets die je kunnen helpen bij het versterken van het geluid van je smartphone. En dan hebben we het niet over een speaker. De Urania iPhone Glass Holder is een gadget die functionaliteit en design combineert. Klinkt als iets dat in een IKEA-folder had kunnen staan, maar het is toch echt waar.

Een echte designgadget

De Holmegaard Urania is gemaakt door een Amerikaanse glaskunstenaar genaamd Aric Snee. De iPhone-houder bestaat uit een stuk mondgeblazen glas die door zijn vorm perfect functioneert als versterker. Deze gadget is een goede oplossing voor wie kabels en lelijke elektronica zo veel mogelijk uit zijn huis wil weren. Dit stukje design does the trick, zonder dat hij verbonden is aan kabels. In tegendeel, de Glass Holder heeft een subtiel en onopvallend design.

Wat je er voor betaalt? 135 euro. We weten wat je denkt, veel Bluetooth speakers zijn goedkoper, en gewone glazen al helemaal. Maar dit is een designer item, met de hand gemaakt. Daar zal de liefhebber wat voor over hebben.

speaker

Ga je toch liever voor een speaker? Bekijk dan deze toffe Eneby Bluetooth speaker van de IKEA eens. Het leukste aan deze speaker? Hij zal waarschijnlijk worden verkocht voor een budget prijsje. WANT!

Reageer op artikel:
Geen Bluetooth speaker meer nodig: deze designer gadget versterkt je smartphone zonder electronica
Sluiten