Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 nov 2017

Bungie heeft veel plannen om Destiny 2 te verbeteren

Op 6 september kwam Destiny 2 uit. Een game waar we veel lol mee hebben beleefd, zoals je in onze uitgebreide review kunt lezen. De community, althans het deel dat de moeite neemt om van zich te laten horen, is iets minder enthousiast. Zij hebben geklaagd over verschillende onderdelen die niet helemaal lekker werken. Daarnaast is er vorige week een kleine rel ontstaan, omdat spelers minder gemakkelijk experiencepunten konden verzamelen en zo langer moesten spelen om een bepaald niveau te halen.

Het is zo gelopen dat ontwikkelaar Bungie zich geroepen voelt om een uitgebreide update te geven over Destiny 2. En met uitgebreid bedoelen we ook echt uitgebreid. Het is lastig om een concrete samenvatting te geven van de blogpost, maar in de basis zijn dit de elementen die je kunt verwachten.

Meer items voor de ervaren speler in Destiny 2

Als jij iemand bent die veel uur in de game steekt, dan is het goed om te weten dat er handige upgrades komen. Zo krijg je in de vorm van Masterworks toegang tot een nieuw wapenniveau. Deze Master Works-wapens kennen een paar voordelen ten opzichte van andere wapens. Zo kun je bijhouden hoeveel kills je ermee maakt en worden er orbs gemaakt wanneer je multi-kills maakt.

Verder komen er Armor Ornaments, waarmee je meer mogelijkheden hebt om een unieke look voor je personage te maken. Iets dat voor fanatieke gamers zeer fijn is, omdat je uniek wil ogen.

Betere rewards

Als je graag Strikes of Heroic Strikes speelt, dan is het goed om te weten dat je daar straks betere rewards voor krijgt. Het loont dan meer om tijd te steken in deze modi. Ook heb je de Heroic Strikes, die je een grotere uitdaging geeft, maar ook de loot verbetert. Ook voor hen die graag de multplayer, de Crucible, speelt, is het goed om te weten dat je daar straks meer loot krijgt. En de straf voor mensen die potjes voortijdig verlaten zou hoger komen te liggen.

En nog meer

En dat is nog maar het begin. Als je een Destiny 2-speler bent, is het echt aan te raden om de blogpost te lezen. Je weet dan gelijk waar je aan toe bent en bent klaar voor de strijd die komen gaat.

Reageer op artikel:
Bungie heeft veel plannen om Destiny 2 te verbeteren
Sluiten