Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 3 nov 2018

Destiny 2 is nu tijdelijk gratis op de pc

Waar de eerste Destiny voornamelijk draaide om de consolegames, daar is Destiny 2 ook een titel die je op de pc kunt beleven. De game wordt daarbij exclusief gedeeld via Battle.net, de online service die je voornamelijk kent van de games van Blizzard. Mocht je de game nog niet eerder op de pc hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws. Van nu tot en met 18 november kun je Destiny 2 namelijk gratis in huis halen.

Destiny 2 gratis op de pc

En het is niet het geval van een tijdelijke actie. Als je de game nu binnenhaalt op de pc via Battle.net, dan heb je de game voor altijd. Het dus is echt een geval van nu claimen en dan daarna er van genieten wanneer je dat wilt. Het enige wat je dus moet doen, is dat je het voor 18 november binnenhaalt. Mocht je nog Battle.net-account, dan kun je die gewoon gratis aanmaken en gelijk de game scoren.

Destiny 2

Het enige wat wel zo is, is dat een nieuwe Battle.net account automatisch gekoppeld wordt aan je telefoon, want je account wordt dan met sms geverifieerd. Je kunt dus geen 500 accounts gaan aanmaken en die na de periode van 18 november doorverkopen.

Als je de game al wel in huis hebt op de pc, dan krijg je een exclusieve embleem, die nergens anders is te scoren. Deze embleem laat aan de rest van de community zien dat jij er vroeg bij was als gamer. Deze embleem komt overigens pas in december uit en is er dan om te vieren dat de game een jaar lang op de pc beschikbaar is.

Destiny 2

Tot slot is voor iedereen nu de Gambit-modus beschikbaar. Deze modus is onderdeel van Destiny 2: Forsaken, de meest recente uitbreiding van de game. Een review van Forsaken kun je hier lezen. En meer over gaming vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Destiny 2 is nu tijdelijk gratis op de pc
Sluiten