Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 5 jun 2019

Destiny 2: Bungie introduceert nieuwe grote uitbreiding

Destiny 2 is een game die nog altijd veel wordt gespeeld. De game is inmiddels geen onderdeel meer van uitgever Activision Blizzard. Die besloot zij handen er af te halen. Daardoor ligt de volledige verantwoordelijkheid nu bij ontwikkelaar Bungie zelf. En die hebben nog altijd vertrouwen in de game. Zij waren van plan om vlak voor de E3 een aankondiging te doen, maar nu is dat nieuws al uitgelekt en weten we dat Destiny 2 Shadowkeep de nieuwe grote uitbreiding voor de game is.

Destiny 2 Shadowkeep

Destiny 2 Shadowkeep gaat zich waarschijnlijk afspelen op de maan. Het is een uitbreiding die onderdeel gaat zijn van het grotere plaatje in de vorm van Season of Opulence, wat het derde seizoen is van Destiny 2. De onderstaande afbeelding laat zien wat je allemaal kunt verwachten.

Destiny 2 Shadowkeep

Destiny 2 Shadowkeep moet dit najaar gaan uitkomen. Er komt daarbij zowel een digitale als een fysieke versie. En Bungie lijkt ook te werken aan een Collector’s Edition. Iets dat het bedrijf ook met vorige versies van Destiny 2 heeft gedaan. Verwacht in Destiny 2 Shadowkeep een mix aan nieuwe locaties, vijanden die net wat anders zijn dan dat je gewend bent, een berg aan nieuwe wapens en voorwerpen om vrij te spelen en ga zo maar door.

Waarschijnlijk wordt er later deze week meer bekendgemaakt over de nieuwe game en komen er dan ook beelden van de uitbreiding. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Destiny 2: Bungie introduceert nieuwe grote uitbreiding
Sluiten