Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 okt 2020

Destruction AllStars mist PS5-lancering, maar dat is eigenlijk goed nieuws

Als we heel kritisch kijken naar wat de lanceringen van de Xbox Series X en de PS5 bieden, dan is dat niet veel soeps. Natuurlijk, de nieuwe spelcomputers zijn krachtiger en kunnen meer, maar om nu te zeggen dat je een game hebt waarvoor je de spelcomputer moet hebben, nee dat niet.

En nu heeft Sony bekend gemaakt dat de PS5-lancering nog iets kariger gaat worden. De game Destruction AllStars wordt namelijk uitgesteld. Maar eigenlijk is dat goed nieuws.

Destruction AllStars mist lancering PS5

Destruction AllStars moet nu in februari op de PS5 komen. Dat is dus een paar maanden extra wachten. Toch denk ik niet dat veel mensen daar wakker van gaan liggen. Dit leek mij namelijk niet echt een game om mee los te gaan. Gelukkig zorgt het uitstel er voor dat de game in één klap een stuk interessanter wordt. Via het PlayStation Blog liet Sony namelijk weten dat de game in februari onderdeel gaat zijn van PlayStation Plus. Dat betekent dat wanneer je een actief abonnement hebt, dat je dan gratis met de game aan de slag kan gaan. En dat kan best wel eens de redding worden voor deze titel.

Destruction AllStars is namelijk zo’n typische game die voelt als een verplicht nummertje bij de lancering van een nieuwe spelcomputer. Een titel die er vooral is om het aanbod uit te breiden, maar niet één waarvan je denkt dat je hem gelijk moet hebben. Omdat de game nu onderdeel gaat zijn van een PlayStation Plus-deal, kun je zonder problemen gaan ontdekken of de game iets is voor je PS5. Wat dat betreft is het een win-win situatie.

19 november

Het is nog een paar weken wachten op de PS5. Op 19 november komt hij in Nederland uit. Als we kijken naar wat er over blijft van de launch, dan zijn het vooral de games Demon’s Souls en Spider-Man: Miles Morales die interessant klinken. Daar buiten zijn het vooral games die van betere graphics en andere voordelen worden voorzien.

Reageer op artikel:
Destruction AllStars mist PS5-lancering, maar dat is eigenlijk goed nieuws
Sluiten