Details nieuwe Space Jam met LeBron James lekken uit

Als je in de jaren ’90 bent opgegroeid is Space Jam een van de tofste films die je hebt gezien. Nu komt er een vervolg met LeBron James.

Space Jam was in 1996 een van de populairste films. In de productie zagen we Michael Jordan met allemaal Looney-Tunes-personages als Bugs Bunny, Daffy Duck en Tweety het opnemen tegen ruimtewezens in een basketbalwedstrijd. De film kwam voort uit een aantal reclames die Nike maakte in samenwerking met Warner Bros. Nu, 25 jaar later, komt er een nieuwe Space Jam-film, met natuurlijk een nieuwe hoofdrolspeler.

LeBron James in Space Jam

Michael Jordan wordt vervangen door misschien wel de nieuwste beste basketbalspeler ooit: LeBron James. De nieuwe film heet dan ook toepasselijk: Space Jam: A New Legacy.  We weten nu ook precies wat de film in gaat houden. Schrijver Ben Mekler heeft de synopsis online gezet op Twitter.

“Tijdens een trip naar de Warner Bros. studio raken LeBron James en zijn zoon gevangen in een wereld waar alle Warner Bros.-figuren zitten. Deze staan onder de controle van de slechterik Al G, die wordt gespeeld door Don Cheadle. Met behulp van Bugs Bunny moet LeBron James zich door de bijzondere wereld navigeren. We zien natuurlijk allemaal bekende figuren tijdens de reis voorbijkomen. Hij is op zoek naar zijn zoon die hij tijdens zijn reis uit het oog verliest. Bugs probeert de andere Looney Tunes bij elkaar te krijgen om de zoektocht makkelijker te laten verlopen.”

Het basketbal is terug

Natuurlijk komt er ook basketbal in de serie voor zoals bij de originele Space Jam. Om Al G te verslaan moeten ze een wedstrijd winnen tegen digitale super-versies van verschillende NBA en WNBA-sterren.

De grote vraag is natuurlijk of de synopsis van Space Jam echt of nep zijn. Mekler laat weten dat hij het heeft ontvangen tijdens een test screening-email. We moeten nog wel een beetje wachten op de film, want de release staat gepland voor 16 juli 2021. Overigens is er ook nog een andere film met LeBron in ontwikkeling.

Reageer op artikel:
Details nieuwe Space Jam met LeBron James lekken uit
Sluiten