Ilona Braam
Ilona Braam Gaming 9 jan 2019

Nog meer om te verzamelen: Detective Pikachu krijgt mini collectie kaarten

De kaarten van Pokémon worden al behoorlijk wat jaren verzameld door fans en mensen die ze als een investering zien. Als je er ook van houdt om ze te verzamelen en te ruilen hebben we goed nieuws. Er komt namelijk een nieuwe collectie kaarten aan om toe te voegen aan je verzameling. Later in het jaar kun je ook aan de slag met kaarten die gebaseerd zijn op de aankomende Pokémon: Detective Pikachu film.

Vierentwintig Detective Pikachu kaarten

De nieuwe set kaarten is geconfirmeerd en Japanse retailers geven ons alvast een sneak peek en wat meer info over wat we kunnen verwachten. De mini collectie zou bestaan uit 24 verschillende kaarten en minstens één kaart met een “mystery design”. Je zou de kaarten in pakjes kunnen kopen, waarin je vier willekeurige designs krijgt. De kunst is zoals altijd natuurlijk om ze allemaal te verzamelen en om dubbele kaarten te ruilen met andere verzamelaars. Onderstaande foto is door één van de Japanse retailers vrijgegeven en lijkt een pakje kaarten weer te geven met een aankondigingsdatum.

Detective Pikachu kaarten

Miracle Twin collectie

Als je toevallig over een paar maanden in Japan bent, kun je meteen beginnen met Detective Pokémon. Daar zouden de kaarten namelijk vanaf 26 april beschikbaar moeten zijn voor omgerekend 1,60 euro per pakje. Daarnaast zouden ze volgens de site Serebii.net ook naar het westen komen in speciale promotionele boxsets. Dat zou echter in mei gebeuren, zodat ze worden bijgestaan door de release van de bijbehorende film. In Nederland verwachten we Pokémon: Detective Pikachu op 8 mei in de bioscopen. Verder zouden fans in Japan op 31 mei ook een andere set kaarten kunnen verwachten, die onder de naam Miracle Twin zal gaan. Deze collectie zou draaien om Mew en Mewtwo en bestaan uit 94 kaarten. Rond augustus de Miracle Twin collectie vervolgens ook bij ons in de winkel moeten verschijnen.

Pokémon Detective Pikachu

Om je tot mei bezig te houden, kun je natuurlijk aan de slag gaan met het verzamelen van monstertjes in Pokémon Go. Je zou ook voor de nieuwe Pokémon Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee games kunnen gaan. Lees in onze review wat je van de spelletjes kunt verwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Nintendolife

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nog meer om te verzamelen: Detective Pikachu krijgt mini collectie kaarten
Sluiten