Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 11 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Detective Pikachu casting video zit tjokvol prachtige Pokémon

Alles wijst erop dat Detective Pikachu een gigantische bioscoophit gaat worden. Pokémon is de meest lucratieve franchise ooit, boven Star Wars zelfs. De hype rondom Pokémon Go is afgenomen, maar eind dit jaar komt de nieuwe generatie Switch-games uit. Pokémon Sword & Shield dus, waarover je hier meer kunt lezen.

Detective Pikachu

Bovendien wordt Detective Pikachu op een briljante wijze aan de man gebracht. Ryan Reynolds, de stem van Pikachu, speelt de hoofdrol in een marketingcampagne die erg doet denken aan die van Deadpool. Precies, ook werk van Reynolds.

Oftewel, lekker meta en met een hoop zelfspot. Humor waar het internet altijd goed op gaat. Gooi daar nog een gigantische emmer nostalgie bij en je hebt trailer na trailer succes te pakken. De film komt op 8 mei in de Nederlandse bioscopen uit. Bijna dus!

In de tussentijd worden we nog even zoet gehouden met een heuse casting video. Het toffe aan elk stukje footage is dat we steeds meer fotorealistisch versies van de beestjes te zien krijgen die we al die jaren al kennen. Telkens weer een mooie verrassing. Ga er maar goed voor zitten, want de nieuwste trailer toont je nog meer nieuwe Pokémon! Ze doen stuk voor stuk op een hilarische manier auditie voor Detective Pikachu.

?Check ook: Dit zijn de 10 meest zeldzame en waardevolle Pokémon kaarten ter wereld

Oude en nieuwe Pokémon

Sneasel, Liepard, Torterra en Rufflet zijn onder andere nieuwe gezichten. Daarmee schuwt de film de nieuwere generatie Pokémon niet, maar maak je geen zorgen: de meest iconische exemplaren spelen een nostalgische hoofdrol. Op naar 8 mei!

Had je trouwens al gezien dat we onlangs de beste Pokémon games voor je op een rijtje hebben gezet? Wellicht staat jouw favoriet bovenaan. Ook hebben we een lijstje voor je met de meest waardevolle Pokémon-kaarten aller tijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Detective Pikachu casting video zit tjokvol prachtige Pokémon
Sluiten