Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 7 december 2017

Ryan Reynolds speelt Pikachu in Detective Pikachu-film

In de categorie artikelen die we nooit hadden verwacht te schrijven: Ryan Reynolds die in de huid van Pikachu kruipt. Nee, dit is geen grap, dit gaat werkelijk gebeuren. Er komt een Detective Pikachu-film uit waarin Pikachu zich begeeft in de mensenwereld, kan praten en het geluid van Ryan Reynolds uitkraamt.

Detective Pikachu kennen we van de Nintendo 3DS

Pikachu en praten? Dat is toch weird! Toch is er een game waarin dat het geval is: Detective Pikachu. De game kwam in 2016 enkel in Japan uit op de Nintendo 3DS. In die game ben je een jonge vent, die wordt bijgestaan door een pratende Pikachu met een Sherlock Holmes-pet, die samen met jou probeert misdaden op te lossen.

Ondanks dat Detective Pikachu nooit in het Westen is uitgekomen, komt er dus nu wel een live action film. Daarbij wordt Ryan Reynolds’ Pikachu bijgestaan door Justice Smith, die we kennen van Netflix-serie The Get Down en onder andere in de nieuwe Jurassic Park-film speelt. De opnames voor de film beginnen begin 2018 en vinden plaats in Londen.

Detective Pikachu

Overigens hadden fans een andere acteur op het oog om in de huid te kruipen van Detective Pikachu: Danny DeVito. Deze trailer laat zien hoe awesome dat was geweest.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze speciale gamingpagina. Je zult daar weinig vinden over Ryan Reynolds, maar genoeg over Pokémon!

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds speelt Pikachu in Detective Pikachu-film
Sluiten