Detroit Become Human lijkt een emotionele rollercoaster te worden

Afgelopen week greep PlayStation de Paris Games Week aan om een groot aantal van hun games extra in de schijnwerpers te zetten en nieuwe games aan te kondigen. Eén van de games die al een tijdje in ontwikkeling is, is Detroit Become Human. Een game die in 2018 dan eindelijk uit moet komen. Het is de nieuwe titel van Quantic Dream, de ontwikkelaar die je onder andere kent van Heavy Rain en Beyond Two Souls.

Detroit Become Human

Net als bij die games, draait het in Detroit Become Human om het verhaal en het maken van keuzes. Je speelt daarbij de rol van Kara, een Android. In de nabije toekomst zijn er allemaal Androids, die door de mensen voor verschillende dingen in worden gezet. Hoewel ze geproduceerd zijn als robots, zijn ze zeer intelligent en ontstaat er bij Kara zelfs een flink menselijk trekje. En van daaruit wil je Androids van hun slaven-achtige leven bevrijden.

In de nieuwe trailer zie je hoe Kara de Android wordt die vrij wilt zijn. Zij werkt als een soort huismeisje in een achterbuurt, waarbij ze in een gezin woont met een vader en een dochter. En die vader heeft duidelijk wat anger issues. In de trailer zie je de emoties van de verschillende personages en ook de keuzes die je kunt maken om het verloop van de het verhaal te beïnvloeden. Het is behoorlijk intensief.

Naast deze trailer, hebben we ook een aantal screenshots van Detroit Become Human. Deze kun je hieronder bekijken.

Detroit Become Human Screenshots

Detroit Become Human
Detroit Become Human

Zoals gezegd duurt het nog wel even voordat de game uitkomt. Het enige dat we nu weten is dat Detroit Become Human in 2018 verschijnt, maar we weten nog niet of het een titel is die aan het begin van het jaar uitkomt of juist pas later. Wil je meer over gaming lezen? Bezoek dan zeker onze speciale gamingpagina.

Reageer op artikel:
Detroit Become Human lijkt een emotionele rollercoaster te worden
Sluiten