Devil May Cry 5 krijgt volgende maand een nieuwe PS4 en Xbox-demo

Tegelijkertijd met de Game Awards die vorige maand werden gehouden, lanceerde uitgever Capcom een demo voor Devil May Cry 5. Die demo verscheen exclusief op de Xbox One en viel in de goede smaak. Mocht je hem gemist hebben, dan heb je pech. Vanaf vandaag is de demo namelijk niet meer beschikbaar. Wie hem heeft gedownload kan hem nog wel spelen. Maar weest niet getreurd: er komt een tweede kans om Devil May Cry 5 voor de release te ervaren dankzij een nieuwe demo.

Devil May Cry 5-demo

De nieuwe Devil May Cry 5 demo laat een maandje op zich wachten, want hij komt pas op 7 februari. Maar deze keer komt hij op zowel de Xbox One als de PlayStation 4. Als PS4-bezitter is dit dus de eerste kans om een demo van de game te ervaren. De eerste demo van de game draaide om Nero en leek zich af te spelen aan het begin van het avontuur. Daarin leerde je om te gaan met de verschillende krachten die hij heeft. Dat betekende dat je los kon gaan met zijn zwaard, de Red Queen, zijn pistool de Blue Rose en zijn speciale Devil Breaker-vaardigheden die een centrale rol spelen in de game.

Wat we in de nieuwe demo kunnen gaan verwachten, dat weten we niet. Enkel de bovenstaande tweet met de datum van de demo werd genoemd. Devil May Cry 5 komt op 8 maart uit en hier lees je een uitgebreide vooruitblik op de game. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Devil May Cry 5 krijgt volgende maand een nieuwe PS4 en Xbox-demo
Sluiten