Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 19 aug 2019

Devil May Cry 5 is vandaag via Xbox Game Pass te spelen

Met de Xbox Game Pass hebben gamers de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand toegang te krijgen tot verschillende games. Het meest interessante daaraan is dat de games van Microsoft gelijk vanaf dag één beschikbaar zijn. Op die manier kun je straks dus Gears 5 ‘gratis’ krijgen bij een actief abonnement. Maar soms komen er ook andere titels voorbij die de moeite waard zijn. Tijdens de persconferentie van Microsoft op de vooravond van de Gamescom heeft het bedrijf een paar nieuwe games onthuld, waaronder Devil May Cry 5.

Devil May Cry 5 op de Xbox Game Pass

Devil May Cry 5 verscheen begin dit jaar en is zodoende nog niet heel erg oud. En de game is echt de moeite waard, zoals je in onze review kunt lezen. En je kunt er vandaag gelijk mee aan de slag, omdat hij nu gelijk is toegevoegd aan de database. De game wordt overigens vergezeld met de game Stellaris. Heb je ook een pc met de Xbox Game Pass? Dan kun je de game Age of Empires: Definitive Edition ook vanaf vandaag scoren.

Xbox Game Pass

Tegelijkertijd liet Microsoft ook weten welke games binnenkort worden toegevoegd. Op 22 augustus krijgt je de games Ape Out op de pc en de game Kingdom Come: Deliverance voor de pc en de Xbox One. Op 27 augustus wordt de game Bard’s Tale IV: Director’s Cut toegevoegd en tot slot verschijnt op 30 augustus de game Blair Witch. Die laatste game is gelijk interessant, omdat dat de releasedatum van de game is. Op die manier krijg je hem dus op dag één gratis wanneer je een actief Xbox Game Pass-abonnement hebt. Van Blair Witch is er ook gelijk een nieuwe trailer verschenen, waardoor je gelijk al een goed idee krijgt van wat je straks van de titel kunt verwachten.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Devil May Cry 5 is vandaag via Xbox Game Pass te spelen
Sluiten