Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 mrt 2019

Devil May Cry 5 krijgt op 1 april gratis update

Devil May Cry 5 is vorige week verschenen en is een verdomd leuke game geworden. De review van de game vind je hier. De game an sich is goed voor vele uren speelplezier. Mocht je de game al zes keer hebben uitgespeeld en ben je op zoek naar meer? Dan heeft Capcom goed nieuws. Op 1 april brengt de ontwikkelaar een gratis update uit, waardoor je nog meer tijd in de game kunt doorbrengen.

Gratis update voor Devil May Cry 5

Het gaat om de zogenaamde Bloody Palace Mode. Wat dat precies gaat zijn, dat laat de ontwikkelaar nog een klein beetje in het midden. Het bedrijf spreekt enkel over de ultieme uitdaging. In deze modus neem je het waarschijnlijk op tegen verschillende sterke vijanden en eindbazen en moet je proberen zo stijlvol mogelijk hen af te maken. Wat dat betreft is het dus ideaal voor hen die echt hebben genoten van het vechtsysteem. Hieronder een paar screenshots van de nieuwe modus.

Devil May Cry 5 Bloody Palace

Op 1 april komt de Bloody Palace Mode uit en dat is volgens de ontwikkelaar geen grap. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Devil May Cry 5 krijgt op 1 april gratis update
Sluiten