Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Gaming 22 jul 2016

Pokémon Go is een hit! Daarom willen wij deze AR games nu op de markt zien verschijnen

Het succes van Pokémon Go is niet te ontkennen. Miljoenen Nederlanders hebben de app gedownload en zijn gedreven Pokémons gaan vangen. Als je tot deze groep toebehoort, kun je ook beter deze batterij bespaar tips in acht nemen. Met het oog op het succes van deze app, zijn er een aantal spellen die wij nu willen zien. Deze AR games zouden de wereld op zijn kop zetten!

Uncharted

Net als bij Pokémon Go zou Uncharted perfect in het rijtje van AR games passen. Je kunt op zoek gaan naar verborgen schatten en van geheime kaarten gebruik maken. Er zijn talloze monumenten om ons heen. Deze zouden perfect zijn als aanwijzingen of plaatsen waar de schatten zijn verborgen. Een speurtocht door de straten van historische steden zou geweldig zijn!

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

The Witness

Stel je eens voor dat je tijdens een wandeling door je eigen stad ook puzzels kon oplossen. Soms alleen, soms met anderen. De herkenbare plaatsen zoals de grachten, kerken, gebouwen en pleinen kunnen een verzamelplaats voor de spelers worden. Een wereld vol puzzels en uitdagingen die je intellectueel uitdagen. WANT!

Silent Hill

Silent Hill is één van de beste horror games die er bestaat. De spanningsboog is constant strak aangetrokken aangezien er ieder moment een monster ergens kan opduiken. Stel je nu eens voor dat de beelden in dit spel via AR op je smartphone verschijnen. We verzekeren je dat er genoeg mensen gillend op straat zullen rondlopen. Vooral ‘s nachts. Of dit inderdaad handig is, is een ander verhaal.

Ghostbusters

De fantastische Ghostbusters als een AR game? Yes, please! Wie wil er niet zoals het beruchte team van Ghostbusters op de geesten jagen die de steden lastigvallen. Als dit spel op je smartphone als een AR game kverschijnt, wordt-e vast en zeker een nieuwe hype. Informatieborden en stadshuizen die als gevangenis voor de geesten dienen. De mogelijkheid om met anderen een team te vormen en locaties waar je op geesten kunt jagen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En natuurlijk dé AR game die we niet kunnen missen: Super Mario Bros

We kunnen ons geen toekomst zonder Mario Bros voorstellen. Daarom behoort Mario Bros tot onze top vijf favoriete games. Het is daarom vanzelfsprekend dat de gebroeders ons in de wereld van AR zullen bijstaan. Een spel waarbij je te voet een vaste route moet volgen. Munten kun je dan onderweg verzamelen en af en toe moet je een obstakel overwinnen. Je uiteindelijke doel is natuurlijk de prinses uit de klauwen van het monster redden!

Je ziet wel dat er momenteel flink wat potentie is. Daarom denken wij dat AR games als Pokémon Go zeker niet zullen overwaaien. Deze app is namelijk letterlijk een game-changer geworden. Wij zijn benieuwd naar wat de andere ontwikkelaars met AR games gaan doen. Tot die tijd blijven wij braaf Pokémons vangen. Gotta catch ’em all!

Reageer op artikel:
Pokémon Go is een hit! Daarom willen wij deze AR games nu op de markt zien verschijnen
Sluiten