Redactie
Redactie Gesponsord 25 nov 2019

Deze Google producten mag je deze Black Friday niet missen

Black Friday: de dag dat heel Amerika los gaat op alle koopjes. En sinds een aantal jaar kan je ook in Nederland heel veel producten met fikse kortingen scoren. Zo is Black Friday ineens ook onze favoriete dag van het jaar geworden. Mediamarkt komt dit jaar met een aantal prijsknallers waar wij ontzettend goed op gaan!

Kunnen we ons nog een leven zonder Google voorstellen? Of willen we ons eigenlijk nog een leven zonder Google voorstellen? We ‘googlen’ even een vakantiebestemming, de Google kalender stuurt een notificatie als we een meeting hebben. En met hun slimme speaker weet je zelfs waar de dichtstbijzijnde apotheek zit of wanneer het gaat regenen. Ons leven is Google, en Google is leven. Shop deze Black Friday Google deals bij Mediamarkt.

Google Nest Hub

Stap een om je huis zo Google proof mogelijk te maken is deze Google Nest Hub. Deze interface is meer dan een digitale fotolijst. Je kan al je apparaten aan de Hub koppelen en vanuit je luie stoel de 7-inch display bedienen, want hij reageert niet alleen als touchscreen maar heeft ook spraakbesturing. Zo kan je vanaf de bank de deur opendoen als je partner de sleutel vergeten is, of vanuit je bed het licht in het hele huis uit doen. Met de Google Nest Hub wordt het leven binnen je muren een stuk makkelijker.

Netflix op Nest
bron: Google (Afbeelding: Google)

Van: € 129.00, op Black Friday voor: € 89.00

Google Nest Mini

De tijd van grote kolossale speakers in huis om een beetje fatsoenlijk geluid te krijgen, is voorbij. De Google Nest Mini is niet alleen een mooi, klein ontwerp, hij heeft ook nog eens een hele goede audiokwaliteit. Maar daar houdt het genot van deze speaker niet op, je kan er ook bijvoorbeeld gratis mee bellen, muziek streamen en zelfs via bluetooth je favoriete deuntjes vanaf je smartphone afspelen. En zoals z’n grotere familielid, de Google Home, is hij ook spraakbestuurbaar waardoor je op al je wenken kan worden bediend zonder een vinger uit te steken.

bron: 123rf – Lacey Barton

Van: € 59.00, op Black Friday voor: € 35.00

Google Home

Google heeft een speaker ontwikkeld die niet alleen muziek en andere audio afspeelt, maar ook op je stem reageert. Wil je weten of je vliegtuig vertraagd is of hoe je een gerecht maakt, dan zeg je ‘hey google, hoe maak ik wentelteefjes?’. De Google Assistent software helpt je dan, waarna je met ‘stop’ of ‘dank je wel’ het gesprek kan beëindigen. Door de Voice Match-stemherkenning weet de assistent precies wie er tegen hem praat. Zo krijg je dus alleen jouw reminders te horen en niet die van je partner. Je weet dan wél of je lunch met Karel nog doorgaat, maar hoeft níet alle scores van je partners favoriete voetbalclub te horen.

bron: 123rf – Karsten Neglia

Van: € 99.00, deze Black Friday voor: € 69.00

Google Nest Thermostat E

De stijlvolle Google Nest thermostaat is weer zo’n slim product van Google. Met deze thermostaat bespaar je namelijk energie doordat -ie automatisch uitschakelt wanneer het laatste gezinslid het huis heeft verlaten. De thermostaat kan je via je smartphone, tablet of laptop controleren, waardoor je waar dan ook de temperatuur thuis kan instellen. Je bent dus nooit onnodig aan het stoken. Als het buiten ijskoud is, kan je het huis alvast lekker opwarmen zodat je niet in een vrieskist thuiskomt.

bron: Google

Van: € 219.00, op Black Friday voor: € 149.00

Google Nest Cam Outdoor

Google gaat verder dan alleen gadgets voor binnenshuis. De Google Nest Cam Outdoor is een kleine camera die je buiten ophangt om activiteiten om het huis te registreren. Met een groothoek van 130° weet hij precies wie het hek opent, langs de garage loopt of wanneer de pizzabezorger voor de deur staat. De camera is uitgerust met bewegingssensoren en kan onderscheid maken tussen mensen en objecten. Als het apparaat iemand ziet bewegen, krijg je hier meteen een melding van. En als je de boel niet vertrouwt, kan je zelfs terug praten zonder dat je daarvoor naar buiten moet.

bron: Google

Van: € 219.00, op Black Friday voor: € 159.00

Google Nest Video Deurbel

Als je toch al zo’n eind op weg bent om je hele huis Google-proof te maken, dan kan je net zo goed ook deze ontzettend handige deurbel scoren. De naam verklapt het eigenlijk al, maar met deze deurbel zie je altijd precies wie er voor je deur staat, van top tot teen. Dat wil zeggen dat de beeldverhouding zo is (4:3), dat je niet alleen een hoofdkruin of hals ziet maar de gehele persoon. Kom je net uit de douche en de postbode staat voor de deur, dan kan je, doordat deze deurbel ook een luidspreker en microfoon heeft, altijd laten weten dat je er zo aankomt. Ook wel zo handig als er iemand verdacht voor de deur staat… you’re watching them!

bron: Google

Van: € 279.00, op Black Friday voor: € 199.00

Google Nest Protect Rookmelder

Je kent het wel, ben je net lekker aan het kokkerellen slaat ineens de rookmelder aan omdat je biefstukje net wat te hard gaat. Zo’n ouderwetse, oorverdovende piep die je pas weer uit krijgt als je de rookmelder van het plafond hebt getrokken. Met de Nest Protect rookmelder van Google is de tijd van woede-uitbarstingen in de keuken voorbij. Met de Google Nest-app schakel je heel gemakkelijk een vals alarm uit en met de geluidscontrolefunctie kun je nagaan of de luidspreker en het alarm correct werken. De Protect waarschuwt je ook nog steeds bij detectie van rook of koolmonoxide via je smartphone, tablet of smartwatch, waar je ook bent. Want, safety first!

bron: Google

Van: € 349.00, op Black Friday voor: € 299.00

Google Nest Learning Thermostat

Als je denkt dat een thermostaat niet ‘slim’ kan zijn, dan heb je het mis! Deze Nest Learning Thermostat neemt je werk uit handen door zichzelf te programmeren. Met de handige Auto-Schema-functie leert de Learning Thermostat namelijk van jouw voorkeuren en aanpassingen. Je bedient deze handige thermostaat gewoon op afstand via een app op je smartphone, tablet of laptop. De Auto-Afwezig-stand zorgt ervoor dat je energie bespaart door uit te gaan als je er niet bent. En gooi die kruik maar uit het raam, deze thermostaat zorgt voor een lekker warm huis voordat je thuiskomt.

bron: Google

Van: € 208.00, op Black Friday voor: € 199.00

Google Nest Indoor Cam

Ook zo benieuwd hoe het er thuis aan toe gaat als je weg bent? Dansen de muizen echt op tafel als de kat van huis is? Google heeft de oplossing met deze Google Nest Cam voor binnenshuis. Sluit deze camera met wifi aan en je bedient alle functies via de slimme Google Nest-app. Ook in het donker geeft deze camera dankzij de nachtzicht modus perfecte weergave en kan je partner dus ook nooit stiekem ‘s nachts een late night snack halen zonder die met jou te delen!

bron: Google

Van: € 189.00, op Black Friday voor: € 149.00

Ga voor deze Google deals, en meer Black Friday aanbiedingen naar Mediamarkt. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

in samenwerking met Mediamarkt

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze Google producten mag je deze Black Friday niet missen
Sluiten