Rutger Houweling
Rutger Houweling Google 3 apr 2014

Deze Chrome-extensies zijn te weird en moet je echt uitproberen

Google Chrome is uit te breiden met extensies. En daar zijn er nog al wat van. Nuttige, minder nuttige en gewoon weg vreemde extensies. Voor elk wat wils om je browser te personaliseren. Hier hebben we een lijstje met de meest vreemde extensies die je eigenlijk een keertje moet uitproberen, al is het voor de lol. Sommigen zijn nog niet zo gek om te houden ook. Check het zelf maar.

1. Millennials, Begone!
Als je het woord ‘millenial’ zat bent is deze extensie je nieuwe beste vriend. Het verandert het woord ‘millenial’ op elke pagina in ‘pesky whipper-snapper’. Een stuk leuker toch?

2. Mustachio
Als je fan bent van snorren kun je deze extensie zeker waarderen. Mustachio voegt een snor toe aan elke foto op iedere website.

3. nCage
Als je Nicolas Cage niet genoeg tegenkomt op het internet kun je deze extensie gebruiken. nCage vervangt alle foto’s op elke pagina met foto’s van de acteur. Of je daar blij van moet worden vragen we ons af…

4. Unfriend Notify voor Facebook
Deze extensie is voor de Facebookverslaafden en geeft je elke keer dat iemand je unfriend een melding. Zo weet je precies wie er wanneer geen zin meer heeft in jouw statusupdates.

5. Nothing
Deze extensie doet werkelijk helemaal niets. Echt niets. Toch heeft-ie 6454 reviews en vijf sterren gekregen. Voor helemaal niets.

6. No Cyrus
Dit is nog eens een nuttige extensie. Als je klaar bent met Miley Cyrus, haar tong en haar twerking moet je snel No Cyrus installeren. Het verbergt alle keren dat de zangeres genoemd en getoond wordt, zodat jij er niet meer naar hoeft te kijken.

7. Jailbreak the Patriarchy
Deze extensie draait alle geslachten in teksten om. ‘Hij’ wordt vervangen door ‘zij’, ‘moeder’ door ‘vader’ enzovoorts. Totaal niet verwarrend, maar wel interessant om te zien hoe teksten over vrouwen ineens lezen als er over mannen gesproken wordt.

8. Libdoge
Fans van de meme kunnen nu hun webpagina’s volgooien met Doge’s en gezegdes met deze extensie.

9. Upside Down
Als je het zat bent om alles ‘normaal’ te lezen dan is dit misschien een leuke afwisseling. Door deze extensie staat alles namelijk ondersteboven. We gokken dat dit misschien toch niet helemaal je ding is, maar het is natuurlijk wel grappig om op iemand anders’ laptop of pc te downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Chrome-extensies zijn te weird en moet je echt uitproberen
Sluiten