Deze fananimatie van Zelda: Breath of the Wild is erg tof

Een tijdje geleden gingen er geruchten dat er gewerkt zou gaan worden aan een Zelda-animatiereeks voor Netflix. Daar bleek echter niks van waar te zijn. De maker van de Castlevania-reeks ging namelijk werken aan een Devil May Cry-reeks voor Netflix. Hoewel dat ook erg cool klinkt, hadden we ook graag Zelda gezien. Een nieuwe fananimatie van Zelda: Breath of the Wild versterkt dat gevoel alleen maar.

Zelda: Breath of the Wild fananimatie

De fananimatie is gemaakt door de Zuid-Koreaanse Qianya Yin, die de video maakte met Youyang Kong. Naar verluid hebben zij twee maanden gewerkt om deze video af te maken. Dat is behoorlijk veel tijd voor een video die net iets meer dan een minuut aan beelden bevat. Als je dan vervolgens kijkt naar de kwaliteit van de animatie, dan snap je het weer wel. Bekijk de video hieronder.

Fan animation of Zelda from QianyaYin on Vimeo.

In de video zien we hoe Link het opneemt tegen een tweetal Guardians, die met een raak schot je vaak al in één klap kunnen afmaken. Gelukkig wordt Link bijgestaan door de krachten van zijn vrienden en weet hij bovendien dat hij met zijn schild de straal kan afketsen.

Zelda Breath of the WIld fananimatie

Wat mij betreft zouden deze mensen gelijk door Nintendo mogen worden aangenomen om met een groot team een feature film te maken. Maar de kans daarop lijkt niet al te groot. Dus moeten we het met het bovenstaande geheel doen.

Wil je weten hoe goed The Legend of Zelda: Breath of the Wild is? Lees dan hier de review die we destijds over de game schreven. Het is vandaag de dag nog altijd één van de beste redenen om een Nintendo Switch in huis te halen en voordat je het weet ben je er tientallen uren mee bezig. Meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Deze fananimatie van Zelda: Breath of the Wild is erg tof
Sluiten