Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 januari 2020

Deze fanmade Zelda-animatie is belachelijk goed gemaakt

Wanneer je een Nintendo Switch in huis haalt, dan is The Legend of Zelda: Breath of the Wild nog altijd één van de beste games die je kunt scoren. De game is fantastisch en is ook voor velen mensen een inspiratiebron.

We hebben al een keer eerder een animatie gezien op basis van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Die toonde toe een paar toffe vechtscenes. Deze nieuwe animatie laat je diverse momenten in de game herbeleven.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild-animatie is fantastisch

De animatie is gemaakt door een groep Koreaanse fans die op hun Youtube-pagina eigenlijk alleen maar video’s hebben van hun prestaties in Overwatch. Wat dat betreft is deze video dus echt een vreemde eend in de bijt, maar dat neemt niet weg dat het een feest is om naar te kijken. Volgens de maker is de video een ode aan Nintendo en Ghibli. Die laatste is weer één van de grootste animatiemakers uit Japan. Bekijk de heerlijke video hieronder.

In de animatie is er natuurlijk veel aandacht voor Link, maar zien we ook diverse andere personages in de game voorbij komen, zoals bijvoorbeeld Princess Zelda herself. Ook is het mooi om te zien hoe verschillende weerseffecten en omgevingen tot leven komen. Op die manier voelt het echt aan als een video waar heel wat uren tijd in is gaan zitten en dat heeft zich wat ons betreft zeer goed uitbetaald. De video is inmiddels al bijna 200.000 keer bekeken en het is te hopen dat dat voor de makers een goede motivatie is om meer van dit soort content te maken.

Heb je nog niet veel van The Legend of Zelda: Breath of the Wild gezien? Dan hebben we hier een handige overzichtspagina met alle nieuwtjes, waaronder het nieuws dat er aan een vervolg wordt gewerkt.

Reageer op artikel:
Deze fanmade Zelda-animatie is belachelijk goed gemaakt
Sluiten