Deze fietshelm is een geschenk voor de LEGO fans

Van fietshelmen moeten we in Nederland weinig hebben. De enige mensen die je er hier mee ziet rijden zijn toeristen, motorrijders en wielrenners. Maar door deze te gekke fietshelm voor de LEGO fans worden we opeens toch een beetje hebberig.

Een fietshelm voor de LEGOofden, oftewel LEGO fans

Zoals ook wij niet enthousiast zijn over fietshelmen delen ze in Denemarken onze mening niet. Ontwerpers Simon Higby en Clara Prior Knock vinden fietsen maar gevaarlijk en wilden een helm op de markt brengen waar iedereen van gaat lachen. En in Denemarken komen ze uiteraard maar met één oplossing: een helm die eruit ziet als het gemiddelde kapsel van een LEGO minifiguur. Welkom project HelmetHair.

lego

Dit is een oplossing waar ons hart wel wat harder van gaat kloppen. Er fietst toch niemand rond, die deze helm niet wil opzetten?! Kijk zelf maar eens hoe dit er op de fiets uit ziet:

Helaas is deze helm nog niet te koop in de winkel. Zowel LEGO als Playmobil hebben nog niet gereageerd op deze geniale uitvinding. Gelukkig zijn er nog genoeg andere dingen in de wereld te vinden die wél van de steentjes gemaakt zijn. Zo is er nu een drone van LEGO, een Volkswagen Kever en een Land Rover Defender. Daarnaast zijn deze vijf klassieke Lego-sets uit je jeugd nu veel geld waard.

Reageer op artikel:
Deze fietshelm is een geschenk voor de LEGO fans
Sluiten