Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Home 30 jun 2016

Deze gereedschappen dragen bij aan een succesvol klusproject in huis

Ga je binnenkort verhuizen of moet je een hoop klussen omdat je je huis renoveert? Of ben je van plan zelf een huis van enkel gerecyclede materialen te bouwen? Wat je volgend project ook wordt, een sterk equipement is de basis voor een succesvol onderneming. Daarom hebben wij een aantal gereedschappen voor je geselecteerd waarmee jij je klusproject succesvol afrond.

Veiligheid eerst!

Voordat je aan de slag gaat is het van cruciaal belang dat je aan je veiligheid denkt. Je gezondheid gaat voor en daarom moet je je lichaam tegen stof en splinters beschermen. Dit kun je doen door simpelweg een veiligheidsbril en handschoenen te dragen. Je kunt deze spullen zelfs als set voor een tientje kopen. Daarnaast is het verstandig om een gehoorkap te dragen als je met apparaten gaat werken die veel herrie maken. Tenzij je met onherstelbare gehoorbeschadiging door het leven wilt gaan… Voor de hand liggende, maar noodzakelijk.

Ideale werkplek

Een werkbank helpt je mee om effectief je werkzaamheden uit te voeren. Bijvoorbeeld deze opvouwbare werkbank van Black&Decker met twee werkhoogtes die je zelf kunt instellen. Je kunt ‘m zowel als een werkbank, bankschroef of als zaagbok gebruiken. Dankzij het compacte design kun je deze tafel na gebruik dan ook gemakkelijk opbergen. WANT? Je kunt deze werkbank hier voor 75 euro gratis laten thuisbezorgen.

Geen klus begint zonder een compleet gereedschapset

Het spreekt voor zich dat voordat je met een klus begint, je een goed functionerende gereedschapsset nodig hebt. Zo heb je namelijk bijna alle basic gereedschappen bij de hand die je nodig hebt. Er bestaan verschillende sets met diverse inhoud. Een voorbeeld van een set die je wilt hebben is dit Sency 134-delige gereedschapset van 99,99 euro. De inhoud bestaat onder andere uit een aantal schroevendraaiers, tangen en een metaalzaag. Handig, sowieso.

Een krachtige boormachine

Je bent bijna klaar om te beginnen, maar niet zonder een boormachine. Het liefst een exemplaar die zo krachtig is dat je zonder moeite door zowel hout als beton kunt boren. Dit exemplaar van Makita is een perfecte voorbeeld dat je voor slechts 139 euro binnensleept. Deze accuschroefboormachine heeft een 59-delige toolcase en het heeft een voltage van 12V. Als je op zoek bent naar iets groters kun je ook dit exemplaar van Bosch checken.

Onmisbare gereedschappen tijdens iedere klus

Er zijn een aantal gereedschappen die je naast grote bouwprojecten ook voor kleine klusjes kunt gebruiken. De eerste is een lijnraster. Hiermee kun je controleren of je een lijst recht hebt opgehangen. Of dat je de planken netjes hebt gemonteerd. Deze lijnraster van Bosch is hiervoor ideaal. Daarnaast bestaan multitools zoals deze Bosch PMF 1900 E set die je voor onder andere zagen en slijpen kunt gebruiken.

The bigger, the better

Stel dat je groots wilt uitpakken. Dan zou je een muur of twee kunnen slopen. Dat doe je uiteraard met deze krachtige drilboor. Als je nog een stap groter wil kan dat. Met wat? Nou, met dit monster. Helaas weten we niet waar je ‘m kunt binnenharken, maar krachtig is-ie zeker.

De grote schoonmaak

Klaar met je klusproject? Dan is het tijd om schoon te maken. Dit kun je met een stofzuiger oplossen, maar dan niet met een huisstofzuiger. We kunnen je verzekeren dat-ie kapot gaat. Je kunt daarom beter voor dit exemplaar van Kärcher gaan. Dankzij het krachtige zuigsysteem kun je glas, steentjes en water gemakkelijk opruimen. Je kunt deze parel voor 59 euro hier binnenslepen.

Dit waren de tools die wij voor je in petto hadden. Dankzij deze apparaten ben jij straks klaar om je beste, of juist ergste, bouwproject te tackelen. Ga je binnenkort aan de slag? Dan wensen we je veel succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze gereedschappen dragen bij aan een succesvol klusproject in huis
Sluiten