Milton Broen
Milton Broen Gadgets 10 okt 2015
Leestijd: 3 minuten

Deze GoPro-accessoires moet je hebben voor het schieten van de mooiste beelden

Als je sport- of reisvideo’s wilt maken dan voelt een grote camera als een blok aan je been. Een kleine actiecamera is voor deze situaties het beste. Het weegt praktisch niets, is klein en maakt over het algemeen beelden die niet eens meer onderdoen aan een goede videocamera. De GoPro presteert wat ons betreft nog het beste op dit gebied. Met de GoPro Hero 4 Black Edition kun je zelfs 4K-beelden schieten. Dit maakt het voor veel mensen mogelijk om professionele video’s te maken met een klein budget. Maar met alleen een GoPro komt je er niet. Hiervoor heb je ook goede accessoires nodig. Wij hebben daarom een overzicht voor je gemaakt zodat het voor jou gemakkelijker wordt om hier een keuze in te maken. Alstu!

#1. Dit is dé tool voor de onderwaterfanaten

Als je goede foto’s of video’s onderwater wilt maken kun je uiteraard de originele behuizing van de GoPro gebruiken. Deze Telesin GoPro underwater dome port is echter een stuk professioneler. Voor ongeveer 96 euro is-ie hier te koop.

#2. Zit nooit meer zonder batterijen

Het is algemeen bekend dat de batterij van de GoPro niet lang mee gaat. Wil je niet langer in de stress zitten of-ie nog wel vol is? Zorg dan dat je altijd een draagbare oplader bij je hebt! De MOTA GoPro wireless charger is de perfecte oplader voor alle situaties. De MOTA laadt je batterij draadloos op zodat je ‘m niet uit case hoeft te halen. Je kunt de MOTA GoPro wireless charger hier kopen voor zo’n 123 euro.

#3. Een musthave voor elke professionele GoPro-filmer

Elke camera heeft er last van; donkere beelden goed belichten. Er wordt altijd gecompenseerd met ISO, maar daarmee ontstaat er veel ruis in de beelden. Dit maakt ze lelijk en onprofessioneel. Zorg daarom dat je altijd een lampje bij je hebt om je onderwerpen goed te belichten. De Sidekick GoPro Light is een handige oplossing voor dit probleem. Voor zo’n 115 euro kun ‘m hier bestellen.

#4. Met deze GoPro-stabilizer heb je geen last meer van bewegende beelden

Als je extreme activiteiten onderneemt is het belangrijk dat de beelden wel stabiel blijven. De Aeon stabilizer is hiervoor de perfecte accessoire. Het maakt niet uit welke crazy bewegingen je maakt, stabiel blijven de beelden sowieso! Klik hier voor meer informatie.

#5. Deze toffe ‘kogelband’ helpt je al jouw benodigdheden bij elkaar te houden

Voor de mensen die al wat langer in de GoPro-wereld actief zijn is het handig om alle accessoires bij elkaar te bewaren. Je collectie aan accessoires is dan over het algemeen aan de grote kant. Met de RollPro zorg je ervoor dat je alles in één tas kunt bewaren. Voor ongeveer zeventig euro kun je ‘m hier bestellen.

#6. Creëer beelden die je niet vaak ziet

GoPro-beelden worden vaak in first-person geschoten. Je ziet dan letterlijk wat de persoon ook ziet. Toch is het tof om ook eens op zoek te gaan naar andere hoeken en posities waardoor je beelden een toffe wending krijgen. Dit is perfect als je speelt met dit third-person harnas. De VuPackPro bestel je hier voor ongeveer 124 euro.

Bonus: als je minder opvallend wil filmen, is dit de oplossing

Het kan uiteraard voorkomen dat je niet te koop wil lopen met je GoPro. Hier heeft GoPro aan gedacht. De nieuwste GoPro Hero Session is een GoPro, maar dan velen malen kleiner. Ondanks de afmeting is de kwaliteit meer dan verbluffend. Bekijk hier meer informatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze GoPro-accessoires moet je hebben voor het schieten van de mooiste beelden
Sluiten