Deze dude laat zien hoe je van kogels headphones maakt

Welke gedachte schiet te binnen als je aan kogels denkt? Waarschijnlijk het beeld van wapens, oorlogen of zelfs doden. Maar met kogels kun je ook vette dingen maken, zoals headphones bijvoorbeeld. Zo doen ze geen vlieg kwaad, tenzij je het volume te hard zet natuurlijk. Deze headphones zijn gemaakt door Igor van Inspire to Make. Zij maken verschillende producten waarbij ze instructies geven over hoe je het zelf kunt maken.

Want-Kogelphones1

 
Mocht je dus in het bezit zijn van twee .40 kaliber kogels, dan kun jij deze vette headphones namaken. Als je goed zoekt kun je ook headphones kopen die eruitzien als kogels, maar die zijn meestal niet de real deal. De headphones van Igor zijn wel echt en als je die liever wilt heb je misschien geluk. Igor zit namelijk nog te twijfelen of hij zijn headphones op Kickstarter moet zetten. Als je ze dus vet vindt laat dat dan aan hem weten op de website van Inspire To Make.

Want-Kogelphones4

 
Heb je nou geen kogels in huis, maar toch zin om te knutselen? Check dan hun Youtube-kanaal. Hier staan nog vijf projecten die absoluut een vet resultaat opleveren.

Want-Kogelphones2
Reageer op artikel:
Deze dude laat zien hoe je van kogels headphones maakt
Sluiten