Jelle van Es
Jelle van Es Tech 7 jan 2019

Deze handige tas komt met een draadloze oplader

Een goede tas is een must als je veel op pad bent. Zeker wanneer je een laptop meeneemt en diverse devices is het handig om een tas te hebben met vele vakjes voor verschillende devices die je mee wilt nemen. En natuurlijk een vakje voor een flesje water, dat is nooit verkeerd. In de wereld van tassen is er veel keuze. Wie veel zijn smartphone gebruikt kan straks voordeel hebben met de Targus Mobile ViP+ Backpack. Deze rugtas komt namelijk met een draadloze oplader.

De Targus Mobile ViP+ Backpack met draadloze oplader

Het gaat om een Qi wireless charging dock, die aan de zijkant van je tas zit. Deze heeft een opslag van 5.000 mAh wat genoeg is om je smartphone ongeveer anderhalf keer op te laden. Maar ook andere devices die draadloos opgeladen kunnen worden en klein genoeg zijn om in het zijvak te passen kunnen hier gebruik van maken. Natuurlijk kun je ook gewoon een batterij met een kabel in je tas plaatsen en die gebruiken om je telefoon op te laden, maar dan moet je wel elke keer het kabeltje er goed aan bevestigen.

Targus Mobile ViP+ Backpack

Een andere handigheid is dat de Targus Mobile ViP+ Backpack voorzien is van een vakje waarin je je telefoon plaatst, zodat deze niet op en neer kletst. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een systeem dat voor ventilatie zorgt, zodat de batterij niet oververhit raakt.

Targus Mobile ViP+ Backpack

Naast deze handige toepassing is de Targus Mobile ViP+ Backpack gewoon een mooie grote rugtas waar je van alles en nog wat in kwijt kan. Zo is er een vakje dat waterdicht is en waar je eventueel een natte regenjas in kunt plaatsen. Of een kleine paraplu die kletsnat is zonder dat de rest van de tas net wordt. Het gaat geen goedkope tas worden, want je betaalt er straks 199 dollar voor. Meer lezen over de CES? Bekijk dan hier ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze handige tas komt met een draadloze oplader
Sluiten