Daniel Koster
Daniel Koster 23/09/2015

Deze ingenieuze uitschuifbare kast past in elke woonsituatie

Waar je vooral als je jong bent vaak van huis verandert is het eigenlijk raar dat we bijna alleen maar meubilair hebben dat niet verstelbaar is. Zo is een bank vaak niet kleiner te maken, en datzelfde geldt ook voor je tafel of je kast. Nou ja, dat gold voor je kast, want met de flexibele Nest Shelf heb je een kast die je kunt aanpassen aan je woonsituatie.

De verstelbare Nest Shelf

Het Japanse designersbureau Nendo zit achter het vernuftige ontwerp van de Nest Shelf. We volgen dit bureau al langer en zijn al tijden fan van de creatieve creaties waarmee zij op de proppen komen. De Nest Shelf doet hier niet aan ten onder. Waar-ie in zijn kleinste formaat drie vakken kent, kun je negen kleine vakken maken door ‘m een klein beetje uit elkaar te schuiven en zes vakken (waardoor de kast dubbel zo groot wordt) door ‘m helemaal uit elkaar te schuiven. Een groot voordeel hierbij is dat dit binnen een mum van tijd is gebeurd. Zo kun je dus even snel je kamer een nieuwe look geven door wat met je kast te sparren. De reden dat dit binnen een wip is gedaan, is dat de kast van koolstofvezel is gemaakt. Dit materiaal is relatief licht en dun, maar wel stevig.

Slimme oplossing

Het slimme ontwerp en het gebruikte materiaal maakt de verstelbare kast een slimme oplossing voor diegene die vaak verhuist of snel op zijn huidige interieur is uitgekeken. Je kunt hier nog meer informatie vinden omtrent de Nest Shelf. Tof!

Check ook:

Reageer op artikel:
Deze ingenieuze uitschuifbare kast past in elke woonsituatie
Sluiten