Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 29 mrt 2015

Deze koektrommel geeft je een koekje van eigen deeg en gaat pas open als je een koekje hebt verdiend

De tijden dat je alleen maar dingen uitvoerde omdat je er dan wat voor terug kreeg zijn als het goed is long gone. Toch zijn er bepaalde dingen waar jij de verleiding niet van kunt weerstaan of een bepaalde extrinsieke motivatie voor nodig hebt. De een kan niet van de sigaretten afblijven, de ander moet een beloning hebben voordat ‘ie daadwerkelijk naar de sportschool gaat. Voor deze situaties is de redding nabij in de vorm van de kSafe.

De kSafe

Deze koekjeskluis is een uitvinding van Ryan Sang en David Krippendorf. Eerder ontwierpen zij de Kitchen Safe. Deze werkte vanuit het principe dat jouw lekkernijen voor een bepaalde tijd achter slot en grendel gingen. De kSafe tilt dit idee tot een hoger niveau. Je moet nu eerst een doelstelling hebben volbracht voordat je bij jouw koekjes, drank, sigaren en/of andere forbidden fruits kunt komen.

Doelstellingen

De doelstellingen zijn gekoppeld aan een applicatie. Deze applicatie kent drie soorten missies. De eerste is een activiteiten-doel. Hierbij wordt er van je verwacht dat je een bepaald aantal stappen zet of een bepaald aantal calorieën verbrandt. Je kunt ook een locatie-doel instellen. Dit houdt in dat je pas een heerlijk koekje op kunt smikkelen als je bijvoorbeeld bij de sportschool bent geweest. Tot slot is er ook nog het tijdslot dat ervoor zorgt dat je niet om twaalf uur ‘s nachts nog die laatste fles wijn aanbreekt.

Hulp nodig?

Dus kun jij je niet bedwingen? Gooi jij je eigen gouden regel zoals voor zes uur drinken altijd overboord of kun jij niet van de sigaren afblijven? Check Kickstarter om de safe te laten doen wat jouw moeder vroeger voor je deed. Het instellen van een voor-wat-hoort-wat regeling.

Reageer op artikel:
Deze koektrommel geeft je een koekje van eigen deeg en gaat pas open als je een koekje hebt verdiend
Sluiten