Daniel Koster
Daniel Koster 9 jul 2016

Deze Lamborghini sneeuwscooter is de natte droom van de sneeuwfanaat

Het weer in Nederland is zacht gezegd wisselvallig. Zo kan er in de lente nog sneeuw vallen en blijkt uit de afgelopen weken dat de zomer niet garant staat voor zonovergoten dagen. Dat is ook te merken aan de weersvoorspellingen die er om deze reden vaak naast zitten. Je moet dus in Nederland op allerlei soorten weer zijn voorbereid. Jouw knapzak voor een weekendje weg kan dus maar beter een zwembroek, handschoenen en meer bevatten. En als we dan toch bezig zijn dan is een transportmiddel dat met erbarmelijke omstandigheden kan omgaan ook een goed idee. Zoals deze insane Lamborghini sneeuwscooter!

Alleen voor de allerijksten: een Lamborghini sneeuwscooter

Heb jij geld? Zo niet, dan zul je waarschijnlijk enkel van deze sneeuwscooter kunnen dromen. Maar erg is dat niet. Gewoon kijken naar dit bad ass apparaat is voor ons namelijk al genoeg. Want ja, laten we eerlijk zijn, je hebt ‘m in Nederland waarschijnlijk niet nodig. Dat maakt het vervoersmiddel niet minder gaaf. De scooter is van een Lamborghini Huracan gemaakt. Deze auto staat normaliter garant voor een topsnelheid van 325 kilometer per uur. Of de Lamborghini sneeuwscooter dezelfde topsnelheid kan bereiken betwijfelen we. Hard zal-ie echter vast en zeker gaan. En helemaal veilig om met meer dan driehonderd kilometer per uur over een sneeuwvlakte te scheuren is het sowieso niet natuurlijk!

De Lamborghini sneeuwscooter is door Art Station ontworpen. Het vervoersmiddel is alleen een concept, dus werkelijkheid is-ie niet. Of de scooter dat ooit gaat worden weten we niet. De kans is natuurlijk aanwezig dat er één of andere miljardair opstaat om deze unieke scooter op de kop te tikken. Dan zullen de ontwerpers van Art Station vast meer dan gewillig zijn om ‘m topt de werkelijkheid te vertolken. Lijkt ons tof!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Lamborghini sneeuwscooter is de natte droom van de sneeuwfanaat
Sluiten