Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 22 okt 2020

Deze Mega Deals lijken te mooi om waar te zijn. Maar zijn wel waar!

Wie op zoek is naar een vette tv, een set gave speakers of een nieuwe smart​phone, moet echt even de site van MediaMarkt checken. Daar zijn nu Mega Deals met enorme kortingen te vinden.

 Wie moet er nu niet zo af en toe van wat spulletjes af? En ook MediaMarkt dient zo nu en dan eventjes op te ruimen. Verschil met jouw grote schoonmaak is dat het hierbij om gloednieuwe apparatuur gaat, dat in de vorm van Mega Deals de deur uit mag.

Voorbeelden Mega Deals

 Om een beetje een beeld te krijgen van de Mega Deals, zetten we wat voorbeelden op een rijtje van producten die je nu met superkorting kunt aanschaffen: een Apple iPad Air WiFi, een Apple Mac Book Pro 13’’, Apple Mac Book Pro 13.3 i3 8GB 256 GB en een Apple Mac Book Pro i5 16GB 512GB.

Mega Deals leveren fikse kortingen op

Er wordt met deze Mega Deals bij MediaMarkt de komende dagen dus gestrooid met honderden euro’s korting. Wat te denken van een QLED of OLED-televisie? Dit zijn nieuwe technieken waarbij je op ultradunne schermen werkelijk het ultieme beeld hebt. De contrasten op je scherm zijn veel beter. Dat komt doordat – in tegenstelling tot op de vorige generatie beeldschermen – zwart ook echt zwart is. Dergelijke televisies zijn nu tegen sterk gereduceerde prijzen te verkrijgen bij MediaMarkt.

Sommige deals leveren je een korting op van wel 25%. Of het nu gaat om witgoed, een nieuwe Chromebook of iPad; het is nu de tijd om te profiteren van de opruimwoede bij MediaMarkt. Let wel op: voor alle aanbiedingen geldt op=op.

In samenwerking met MediaMarkt

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze Mega Deals lijken te mooi om waar te zijn. Maar zijn wel waar!
Sluiten