Milton Broen
Milton Broen 31 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Deze mini wasmachine is dé uitkomst voor elk klein huishouden

We denken dat we namens velen spreken als we zeggen dat wasmachines redelijk groot en ietwat lomp zijn. Helemaal in een klein appartement kunnen ze een vervelend voorval zijn. Je wilt de kleine ruimte die je hebt namelijk niet door grote wasmachines verloren zien gaan. Deze mini wasmachine is de uitkomst.

Mini wasmachine

De ontwerper Kyumin Ha komt met de uitkomst in de vorm van de Mini Washing Machine. Het vernuftige apparaat mag dan wel klein zijn, maar het werkt perfect voor het wassen van kleine hoeveelheden aan vuile kleren. Daarbij is de Mini zuiniger en neemt-ie minder ruimte in beslag, ideaal voor de kleine ruimtes dus. Als-ie niet in gebruik is kun je ‘m dus wegzetten zodat-ie niet overbodig ruimte inneemt.

Concept

De mini wasmachine is momenteel helaas slechts een concept, maar we hopen dat-ie op de markt komt. We denken namelijk dat het een effectieve manier is om ruimte te besparen in kleine huishoudens en prima is voor diegene die niet elke dag bergen met kleren moet wassen. Je kunt meer over het concept en de ontwerper contacteren via deze site.

Vernuftige reis-wasmachine

Als je gaat reizen is de mini wasmachine niet zomaar mee te nemen. Daarvoor is de Dolfi de perfecte portable wasmachine. Check dit artikel voor meer informatie over de Dolfi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze mini wasmachine is dé uitkomst voor elk klein huishouden
Sluiten