Laatste Kans op Netflix: deze titels verdwijnen in oktober

Het feit dat Netflix samenwerkt met grote namen als Ryan Reynolds, Martin Scorsese, Robert De Niro en Al Pacino is natuurlijk geweldig, maar kost de streamingdienst bakken met geld. Met als gevolg dat ze op andere vlakken moeten bezuinigen en daardoor soms de rechten voor bepaalde titels laten verlopen. In dit artikel lees je welke films en series deze maand van de dienst gaan verdwijnen. 

Netflix: Deze films en series gaan binnenkort verdwijnen

Het leven bestaat soms ook uit minder leuke dingen. Gelukkig kun je de schade enigszins beperken door erop voorbereid te zijn. Vandaar dat wij jullie in dit artikel willen wijzen op de films en series die de komende maand van Netflix verwijderd zullen worden.

Baby Driver | 5-10-2019

Waar we Baby Driver een tijdje geleden nog aanprezen als een van de beste actiefilms die Netflix te bieden heeft, blijkt nu dat de film van de dienst gaat verdwijnen. Sterker nog, je kunt hem alleen nog dit weekend bekijken, want na zondag zal hij uit het aanbod gehaald worden.

Spider-man: Homecoming | 7-10-2019

Waar we eind vorige week nog geweldig nieuws hadden voor fans van Spider-Man blijkt er nu toch weer een kleine tegenvaller te zijn. Dit omdat Spider-Man: Homecoming – de eerste Spider-Man film met Tom Holland – binnenkort van Netflix gehaald zal worden.

Mocht jij als Netflix abonnee nog een keer van Spider-Man willen genieten dan raden we je aan om dit zo snel mogelijk te doen.

Don’t Watch This (1 seizoen) | 26-10-2019

Ook Netflix doet haar best om een bepaalde balans te vinden. Zo komen er deze maand niet alleen een flink aantal horrortitels bij, er gaat er ook eentje weg. Het betreft dit keer de serie Don’t Watch This, die uit meerdere korte horrorverhalen bestaat.

Ook deze Netflix films en series verdwijnen:

  • Every Second Counts 6-10-2019
  • LEGO: City (1 seizoen) 14-10-2019
  • Frequency (1 seizoen) 15-10-2019
  • Border Security: America’s Front Line 15-10-2019

Meer Netflix

Ben jij echter meer geïnteresseerd in welke films en series er juist aan de collectie van Netflix toegevoegd zijn? Dan kun je daar door middel van dit artikel achter komen.

Meer recente nieuwtjes omtrent de populaire streamingdienst lees je op deze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Laatste Kans op Netflix: deze titels verdwijnen in oktober
Sluiten