Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 31 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

Deze onverwoestbare rugtas is net een draagbare kluis

Een rugtas is handig in het gebruik. Vooral wanneer je op vakantie gaat en je handen vrij wilt houden zodat je gemakkelijk foto’s van de omgeving kunt schieten. Maar er is altijd één probleem met een rugtas: de veiligheid. Omdat je je tas niet altijd in de gaten kunt houden, moet je hier voorzichtig mee zijn. Bijvoorbeeld wanneer je op een terrasje zit of over een drukke straat loopt. Het kan namelijk gebeuren dat iemand aan je waardevolle spullen zit. Zoals dat iemand een GoPro stabilisator uit je tas graait. Gelukkig is dé oplossing gevonden. In deze onverwoestbare rugtas van LocTote zijn je spullen veiliger dan ooit.

De onverwoestbare rugtas Flak Sack is net een draagbare kluis

Deze zowat onverwoestbare rugtas Flak Sack van LocTote is zo ontworpen dat het onmogelijk is ‘m te jatten. Dankzij de dubbele laag stof die ook in beschermkleding zit is het onmogelijk om deze tas kapot te krijgen. Bovendien kun je deze rugtas met een stalen slot afsluiten. Hierdoor wordt het voor een zakkenroller ondoenlijk iets uit je tas te graaien. Ook als iemand je tas meeneemt kan ‘ie de tas niet open krijgen. Dit aangezien de rugtas zonder een code absoluut niet is open te krijgen. Via het slot kun je ‘m ook nog eens aan een object vastmaken. Dankzij de onverwoestbare stof en het stalen slot kun je ‘m hier gerust achterlaten. Het is dus net een draagbare kluis, maar dan minder waar. Handig!

De ideale rugtas die je overal mee naartoe kunt nemen

Dankzij de speciale stof is de Flak Sack rugtas zacht, soepel en lichtgewicht. Hierdoor kun je ‘m gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Bovendien wordt deze onverwoestbare rugtas met een waterbestendige binnenzak geleverd. Zo zijn je spullen dus ook veilig tijdens een regenbui of als je je tas in het water laat vallen. De rugtas wordt in twee kleuren geleverd. Je hebt hierbij ook nog eens de keuze uit zes verschillende kleuren touwtjes. Nice!

Deze briljante rugtas is een Kickstarter-project. Daarom kun je de rugtas op dit moment voor 125 euro op de kop tikken. Wees er snel bij, want vanaf juni 2016 worden de eerste bestellingen van de early birds geleverd. Daarna zal de marktprijs rond de tweehonderd euro zijn. Wil je deze vrijwel onverwoestbare rugtas ook in de wacht slepen? Dat kun je hier voor elkaar krijgen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze onverwoestbare rugtas is net een draagbare kluis
Sluiten