Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 3 mei 2019

Ultieme sneakers: deze Pikachu Air Jordans zijn geweldig

Vanaf volgende week kun jaar de film Detective Pikachu. De eerste reviews zijn nu verschenen en daarin wordt de film gemiddeld ontvangen. Hij wordt in elk geval niet met de grond gelijk gemaakt en dat is voor films die gebaseerd zijn op games al een klein wonder. Uiteraard was er ook een premiere voor de film georganiseerd. Op de gele loper, want Pikachu is geel, kwamen vele sterren opdagen om de nieuwe film te aanschouwen. Wat ons betreft stal Jordan Vogt-Roberts daar de show. Vogt-Roberts is een filmdirector die onder andere verantwoordelijk was voor Kong: Skull Island en een erkent groot gameliefhebber is. Hij besloot om casual naar de film te komen in plaats van in pak, maar wist daarbij een stel custom made Pikachu Air Jordans te tonen die enorm bruut zijn.

Pikachu Air Jordans om van te smullen

Custom sneakers zijn op zich niet nieuws. Er zijn vele creatievelingen die Air Jordans gebruiken om een unieke schoen te maken. Deze kennen echter vaak enorm hoge vraagprijzen, omdat de basisschoen vaak al behoorlijk duur is en er ook nog wat handwerk in gaat zitten. Deze Pikachu Air Jordans zijn gemaakt van een paar Off-White AJ1s, welke in de basis al behoorlijk duur zijn. Door dat ze nu ook nog uniek zijn gemaakt voor een premiere van een film, zou het ons niet verbazen dat als Vogt-Roberts ze zou gaan verkopen voor het goede doel, er zo 10.000 dollar voor wordt neergelegd.

Pikachu sneakers

Bovendien zijn ze gewoon erg tof. Of je ze zou gaan dragen, dat weet ik niet, maar in een museum met custom made sneakers zou dit paar zeker een hoofdattractie zijn. Heb je liever een paar sneakers gebaseerd op Pikachu die een stuk schattiger zijn? Dan is dit paar, die gewoon in de winkel is uitgebracht, wellicht de moeite waard.

Reageer op artikel:
Ultieme sneakers: deze Pikachu Air Jordans zijn geweldig
Sluiten