Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 1 aug 2018

Deze Pirelli bluetooth-speaker is perfect voor de F1-fan

Als jij een liefhebber bent van de Formule 1 en wel eens een goede bluetooth speaker in huis wil halen, dan is de Pirelli P Zero Sound echt perfect. Het is namelijk een device dat gemaakt is als een Pirelli F1-band, maar in plaats van dat je er mee rondscheurt, heeft hij de mogelijkheid om je favoriete muziek af te spelen.

De Pirelli P Zero Sound

Als je de Pirelli P Zero Sound wil aanschaffen, kun je kiezen uit negen verschillende kleuren, die overeenkomen met de type banden die tijdens het huidige F1-seizoen worden gebruikt. De Wet Blue- en de Intermediate Green-band is daarbij voorzien van ribbels, die overeenkomen met de echte banden. De andere varianten zijn zogenaamde slicks en niet voorzien van reliëf. Qua grootte is de Pirelli P Zero Sound ongeveer de helft van een echte F1-band. Op die manier is het nog steeds een behoorlijke unit en een absolute eyecatcher in je woonkamer, maar is hij niet onmogelijk weg te zetten.

Pirelli

Wel is het zaak om hem op een stevige ondergrond te zetten, want het ding weegt bijna 10 kilo. Een lullig opzettafeltje lijkt zodoende geen geschikte plek voor het ding. Qua geluid moet de Pirelli P Zero Sound zijn mannetje staan met een 100-watt amplifier, een 100m midwoofer en een 25mm tweeter. Ook maakt hij gebruik van Bluetooth 4.0 met AptX voor een goede draadloze verbinding.

Pirelli

Al met al is het dus echt iets dat je in huis zou willen hebben. Totdat je het prijskaartje ziet. Maker iXoost uit Italië rekent namelijk doodleuk 2400 euro voor dit ding. Daar zit gelukkig dan wel het transport en belasting bij in, maar het is zo’n belachelijk hoog bedrag dat we ons echt afvragen wie dit precies zou gaan kopen.

Wat dat betreft is het beter om te kijken naar andere bluetooth speakers.

Reageer op artikel:
Deze Pirelli bluetooth-speaker is perfect voor de F1-fan
Sluiten