Daniel Koster
Daniel Koster 8 jun 2016

Lyfe: de roterende, zwevende plant geeft elk interieur een vleugje magie mee

Wij kunnen bijna geen reden bedenken om geen planten te onderhouden thuis. Oké, dat bevordert misschien je hooikoorts, maar dat kun je met deze onmisbare gadget nog wel aan. Ook kost het je wel wat tijd en energie, maar door planten te kiezen die zichzelf water geven is dat ook verholpen. Ben je dan op zoek naar iets dat écht uniek is? Dan is deze zwevende plant Lyfe hét stukje groen voor jou!

Zwevende plant misstaat geen enkel interieur

Het maakt niet uit in wat voor een huis je woont, deze plant misstaat geen enkel interieur. De plant zweeft niet enkel, maar draait ook nog eens. Op deze manier is-ie gegarandeerd een eye catcher die al je bezoekers zal intrigeren. Wat een tof ding, wij willen ‘m! Wil je weten hoe je ‘m op de kop kunt tikken? Dat kan hier zijn.

Wij zijn fan van de zwevende plant, echter kunnen we het ook begrijpen als je op zoek bent naar ietwat gewoons. Ook daar helpen we je een handje mee. We hadden laatst namelijk een toffe reeks aan planten die je huis zeker niet zullen misstaan. Het fijne aan deze reeks platen is dat ze ook nog eens weinig aandacht nodig hebben. Op die manier sla je twee vliegen in één klap. Prachtige planten waar je weinig omkijken naar hebt, dat is toch top?

Reageer op artikel:
Lyfe: de roterende, zwevende plant geeft elk interieur een vleugje magie mee
Sluiten