Deze slimme rugtas draai je op je buik, zonder dat je ‘m af hoeft te doen

Het voordeel van een rugtas is dat je er behoorlijk zware voorwerpen in kunt dragen: je rug is sterk en door de twee hengsels loop je nooit scheef (als ze een beetje normaal afgesteld zijn, tenminste). Nadelen zijn er ook: je hebt geen ogen in je achterhoofd waardoor je per ongeluk iemand een beuk kunt geven, of mensen ‘m zelfs openmaken zonder dat je het doorhebt! Als je er iets uit wilt halen moet je ‘m afdoen (en weer omdoen) of de hulp van iemand anders inroepen.

 
Deze Wolffepack heeft een ingenieus systeem: de tas is met drie sterke kabels verbonden met het draagharnas. Aan de voorkant zit een handgreep, waarmee je de tas laat zakken. Vervolgens kun je ‘m met één hand naar voren draaien en aan je buik vastmaken. Zodra je weer de ruimte hebt, takel je de Wolffepack weer op je rug.

Het systeem lijkt simpel te werken, en is geknipt voor in de volle trein, tram, metro en op vakantie! Geen gehannes met je rugzak om even een flesje water of kaart te pakken en niemand die achter je rug aan je tas frutselt. De drie kabeltjes lijken nogal fragiel, maar samen kunnen ze gemakkelijk driehonderd kilo dragen.

 
De rugzak is er in twee uitvoeringen. De Metro is vooral bedoeld voor het stadsleven; deze versie is iets groter en grotendeels dichtgewerkt. De Escape is ontworpen voor hikes en actieve uitstapjes, etc. Deze tas heeft aan de buitenkant meer open vakken waar je voorwerpen in kunt stoppen, in het bos zijn zakkenrollers immers niet zo’n groot probleem!

 
Je bestelt één van de twee Wolffepacks voor 107 euro (excl. verzendkosten). Als het goed is wordt de tas in mei geleverd. We zien het wel zitten met deze slimme rugtas!

Reageer op artikel:
Deze slimme rugtas draai je op je buik, zonder dat je ‘m af hoeft te doen
Sluiten