Noah Korevaar
Noah Korevaar Uncategorized 8 okt 2017

Deze Star Wars-trailer in de stijl van James Bond is werkelijk briljant

Leve het internet. Creatieven delen er hun bizarre kunstwerkjes, zoals deze Star Wars-trailer. Het gaat niet om zo maar een trailer, nee. De complete video is namelijk in James Bond-stijl uitgevoerd. Het resultaat werkt verbluffend goed.

James Bond en Star Wars: de ultieme combinatie?

De James Bond-serie is door de jaren heen behoorlijk veranderd, maar de iconische intro’s zijn altijd in stand gebleven. Zodra de soundtrack begint, weet je dat een stijlvol en bijna kunstzinnig begin van de film aanstaande is. Een editor genaamd KROFL heeft bewezen dat dit niet alleen werkt bij 007-films.

Hij paste het principe van een James Bond intro toe op een legendarisch deel uit de Star Wars-serie, namelijk The Empire Strikes Back. Hoe hij dit kunstwerkje in elkaar heeft gezet is ons een raadsel, maar we krijgen kippenvel van het eindresultaat. De visuals zijn van Hollywood niveau en de keuze voor het nummer Spectre van Radiohead is een schot in de roos. Een absolute must-see voor fans van Star Wars, James Bond of als je gewoon van mooie dingen houdt.

Heb je trek in meer science-fiction? Check dan onze spoiler-vrije review van Blade Runner 2049. Ben je echt helemaal weg van Star Wars? Dan is deze schitterende keukenset een verplicht nummertje. Of doe jezelf een plezier en schaf dit voor je kind aan (maar stiekem voor jezelf).

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze Star Wars-trailer in de stijl van James Bond is werkelijk briljant
Sluiten