Deze toffe Hide and Seek-designlamp is onzichtbaar, tot je ‘m aanzet

Normaal gesproken zet je ergens een mooie lamp neer, die je donkere huis verlicht. Deze Hide and Seek-lamp werkt precies omgekeerd! De designlamp is normaal gesproken bijna onzichtbaar. Zodra je het licht aanknipt, ontstaat er dus een mooie lamp. Het concept is gemaakt door designer Félicie Eymard Ericsdottír.

Hide and Seek bestaat uit een esdoornhouten basisstation en drie plexiglas platen. De panelen hebben elk een eigen gravure, en kunnen op verschillende manieren op de base geplaatst worden. Hierdoor ontstaat telkens een uniek patroon!

De basis bevat verschillende lampjes en verstelknoppen. De sterkte van het licht, en de focus, zijn daarmee te wijzigen. Zo kun je bezig blíjven met het zoeken naar de mooiste combinaties. Naast het ‘arty’ element is de Hide and Seek trouwens ook gewoon een functionele lamp.

Behoorlijk tof concept, of niet? Voor zover bekend bestaat de Hide and Seek alleen nog maar als prototype. Mocht je geïnteresseerd zijn in de lamp, dan kun je Félicie via haar site benaderen.

Reageer op artikel:
Deze toffe Hide and Seek-designlamp is onzichtbaar, tot je ‘m aanzet
Sluiten